Ricky Gervais: Suostuin juontajaksi ärsyttääkseni kriitikkoja

Koomikko Ricky Gervais suostuu juontamaan tulevan Golden Globe -gaalan uudelleen saadakseen kriitikot hiljaisiksi.

Tällä viikolla varmistui tieto, että näyttelijä-koomikko Ricky Gervais suostuu juontamaan Golden Globe -gaalan uudelleen – vaikka saikin viimeksi paljon kritiikkiä arvosteltuaan illan tähtiä, kuten Johnny Deppiä ja Angelina Jolieta kovin sanoin. Konttori-tähti myöntää päätöksen olleen vaikea, mutta lopulta asian ratkaisi kriitikkojen aiemmin antama palaute.

– Totta puhuakseni se oli vaikea päätös. Siihen liittyi monia plussia ja miinuksia. Pidin todella edellisen gaalan juontamisesta, mutta olin huolissani siitä, että pystyisinkö pistämään viime vuotta paremmaksi. Olen joka tapauksessa silloin Los Angelesissa, sillä lanseeraan uuden komediasarjani Life's Too Short. Mutta en halunnut sarjan jäävän Golden Globesin varjoon. Tiesin, että jotkut tuntisivat olonsa epämukavaksi minun ollessa juontajana. Mikä lopulta ratkaisi asian ja sai minut myöntymään oli se fakta, että saisin kaikkien niiden idioottien suut tukittua, jotka sanoivat, ettei minua tultaisi koskaan kutsumaan takaisin gaalaan. Onko se väärä syy tehdä jotain? Heh heh, kyllä on, Gervais kertoo.

Gervais ei vieläkään ymmärrä, miksi hänen vitsinsä aiheuttivat vuonna 2010 niin paljon paheksuntaa, mutta on vannonut olevansa harkitun hyökkäävä seuraavassa seremoniassa. Brittitähti myös sanoo kolmannen juontokertansa olevan "ehdottomasti viimeinen". Golden Globe -gaala järjestetään 15. tammikuuta 2012 Beverly Hilton -hotellissa.


MTV3/Helmi

Lähde: Femalefirst.co.uk

Kuva: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja