Renny Harlin innoissaan mafiaelokuvan haasteista

Suomalaisohjaaja Renny Harlin on kiinnitetty Fallen Cross -toimintatrillerin ohjaajaksi.

The Hollywood Reporter uutisoi Harlinin ohjaavan elokuvan belgialaisen Umedian -elokuvastudion alaisuudessa. Elokuva olisi tarkoitus kuvata vielä tänä vuonna.

Fallen Cross kertoo entisestä mafiajäsenestä, joka yrittää suojella perhettään rikollisjärjestöltä, jonka nimissä hän ennen toimi. Aluksi entisen mafiajäsenen on kuitenkin paettava vankilasta ja palattava armottomien tappajien pariin, ennen kuin he saavat hänen lapsensa.

Elokuvan tuottavat Adrian Politowski ja Karl Richards. Käsikirjoituksen on luonut David Christopher. Renny Harlin on mielissään uudesta haasteestaan.

– Fallen Cross on jännittävä, älykäs ja roolihenkilöiden ohjaama tarina, jossa on syviä tunteita ja paljon toimintaa. Rakastan päästä työstämään juuri tällaista elokuvaa. Olen hyvin innoissani päästessäni rakentamaan tarinaa näin kiehtovien hahmojen ympärille.

Politowski ylistää Rennyn olevan täydellinen ohjaaja nopealle toimintaelokuvalle.

– Koko hänen upean uran ajan Harlin on jatkuvasti toiminut tämän genren ympärillä.

Belgialainen elokuvastudio on aiemmin tehnyt muun muassa elokuvat Universal War One, Risk ja Priceless. Renny Harlin tunnetaan muun muassa elokuvistaan Die Hard 2 ja Cliffhanger. Harlinin viimeisin suurohjaus oli The Legend of Hercules -elokuva. 

Lue myös:

    Uusimmat