Mainos

Rekisterikilvetön auto pakeni poliisia hurjaa ylinopeutta – romutti auton ulosajossa

Sastamalassa hurjastelija pakeni poliisia rekisterikilvettömällä autolla, mutta romutti autonsa paetessaan.

Tapahtumasarja alkoi, kun poliisipartiota vastaan ajoi Sastamalan keskustassa rekisterikilvetön henkilöauto. Partio päätti tarkastaa auton ja kääntyi sen perään kytkien pysäytysvalot.

Auto kuitenkin jatkoi matkaa ja lähti voimakkaasti kiihdyttämään kohti Punkalaidunta. Auton nopeus 60 kilometrin rajoitusalueella oli kovimmillaan noin 130 km/h. Auto myös ohitteli muita autoja vaarallisesti ohituskieltoalueella pakottaen vastaantulevia autoja väistämän tien sivuun.

Partio menetti näköyhteyden pakenevaan autoon.

Auto suistui metsään ja romuttui täysin

Hetken kuluttua hätäkeskus ilmoitti auton ulosajosta Punkalaitumentien ja Jokelantien risteyksen tuntumassa. Autoa kuljettanut 1979-syntynyt hämeenlinnalaismies tavattiin seisomasta auton vierellä.

Auto oli suistunut oikealle kaartuvassa mutkassa kulkusuunnassaan vasemmalle metsään kaataen pienempiä puita osuen lopulta oikea kylki edellä isoon koivuun. Auto romuttui täysin.

Kuljettaja sai pintahaavoja käsiinsä. Hänet kiinniotettiin Tampereen poliisivankilaan epäiltynä törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon ja ajokortti otettiin poliisin haltuun.

Mies ei osannut antaa teolleen järkevää selitystä. Autossa oli takana kuluneet nastarenkaat ja auto oli käyttökiellossa.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.