Reilut 205 minuuttia se kesti! MM-kisojen ennätyksellinen nollaputki katkesi – Sveitsin lento jatkuu

Slovakia katkaisi Sveitsin nollaputken käynnissä olevissa jääkiekon MM-kisoissa lukemiin 205.08. Sveitsi säilytti kuitenkin puhtaan saldonsa B-lohkossa voittamalla lopulta 4-2.

Jääkiekon MM-kisat 10.-26.5.2024

Kanada–Suomi la 18.5. klo 17.20. Studio käyntiin jo klo 16.30!

Leijonien pelit, välierät ja finaali MTV3-kanavalla. MTV Katsomossa ottelut maksullisilla tilauksilla. Kaikki kisauutiset MM-jääkiekon verkkosivuilla.

Andrej Kudrna kuritti Sveitsiä ajassa 25.08 (video yllä), joten Robert Mayerin ja Leonardo Genonin yhdessä pitämä nollaputki kesti hieman yli kolmen ottelun ja yhden erän ajan.

Tämä oli kuitenkin Sveitsin maajoukkueen uusi ennätys, sillä IIHF:n mukaan edellinen ykköslukema vuodelta 1939 oli 201 minuuttia.

Ennen Slovakian 1-2-kavennusta Nino Niederreiter ja Andres Ambühl juonivat upean 2-0-osuman.

Slovakia punnersi vielä tasoihin toisen erän lopussa, mutta Christian Martin osuma ajassa 46.51 takasi Sveitsille alkulohkon neljännen voiton (12 pistettä). Gaetan Haas osui lopussa tyhjään nuottaan.

Slovakia on lohkossa viidentenä (4 pistettä), mutta se kohtaa vielä lohkon kolme heikointa maata Kazakstanin, Slovenian ja Norjan.

Juttuun päivitetty ottelun lopputulos ja hieman tapahtumien kulkua pelin päätyttyä kello 22.52. Samalla päivitetty jutun otsikkoa.