Reetta Hurske aitoi komeasti palkintopallille – Nooralotta Nezirillä karu kohtalo sadasosataistossa

Reetta Hurske ylsi kolmanneksi Karlsruhen kansainvälisten hallikisojen 60 metrin aitajuoksussa. Hurske pysäytti loppukilpailussa kellot kauden kotimaiseen kärkitulokseen oikeuttaneeseen aikaan 8,02.

Hurskeen taakse samalla ajalla jäivät Italian Luminosa Bogliolo ja Unkarin Luca Kozak. Vaikka Nooralotta Neziri jäi Hurskeesta vain 0,01 sekuntia, hän oli tiukassa taistossa kuudes.

Kilpailun voitti Nigerian Tobi Amusan ajalla 7,84. Yhdysvaltain Christina Clemons (7,98) oli toinen.

Annimari Korte juoksi ensimmäisessä alkuerässä viidenneksi halliennätyksellään 8,11. Hän putosi ensimmäisenä finaalin ulkopuolelle.