Real Madridin tähdeltä katala temppu – asiantuntijat näkivät punaista härskin liikkeen jälkeen: "Vahingoittamisyritys"

MTV Urheilun asiantuntijat kiehuivat Antonio Rüdigerin tempusta – "Päivänselvä punainen kortti" 1:37
"Päivänselvä punainen kortti" – MTV Urheilun asiantuntijat kiehuivat Antonio Rüdigerin vastuuttomuudesta

Real Madrid varmisti keskiviikkoiltana jalkapallon Mestarien liigassa C-lohkon voiton, kun se pudotti Napolin kyydistään maalein 4–2. Ottelussa nähtiin merkillinen tilanne, jossa Realin saksalaistoppari Antonio Rüdiger työnsi jalkaansa epäilyttävän pitkälle purkupallon jälkeen satuttaen pahasti samalla Napolin Piotr Zielinskiä.

Rüdiger saattoi potkunsa jälkeen jalkansa loppuun asti, niin pitkälle, että nappulakengät iskeytyivät kipeästi puolaisen reiteen. Zielinski joutui myöhemmin jättämään kokonaan kentän. 

Mahdollista punaista korttia ei tiettävästi tarkastettu VAR-kopista, vaikka MTV Urheilun asiantuntijoiden Mika Väyrysen ja Antti Niemen mukaan niin olisi ehdottomasti pitänyt tehdä.

– Rüdiger on loistava puolustaja, mutta pahimmillaan se on juuri tuollaista toimintaa, mitä nyt nähtiin. Aivan tahallinen purkupallon jälkeinen jalan liikkeen jatkaminen ja vahingoittamisyritys. Mielestäni päivänselvä punainen kortti, Väyrynen aloitti.

Katso Rüdigerin häikäilemätön tempaus ja asiantuntijoiden perkaus tilanteesta artikkelin videolta.

Maalikooste: Real Madrid - Napoli 6:41
Maalikooste: Real Madrid varmisti C-lohkon voiton Santiago Bernabeulla – kotijoukkueen 19-vuotias kasvatti Nico Paz ratkaisijana

Lue myös:

    Uusimmat