Real Madridilla tyrmäävä alku kauteen – tähtihyökkääjä Karim Benzeman hurjat tilastot mykistävät

Real Madrid jatkoi vahvaa alkukauttaan, kun se murjoi Mallorcan tylysti 6-1-lukemin. Yksi ottelun avainpelaajista oli hurjavireinen Karim Benzema.

Real Madrid pyssytti itsensä sarjakärkeen hurjan maali-ilottelun myötä. Ottelun suurina sankareina häärivät hattutempun takonut Marco Asensio ja kaksi osumaa viimeistellyt Karim Benzema, joka teki myös esityön kahteen Asension maaliin.

Espanjalaisjätti on aloittanut kautensa upealla tavalla uusvanhan valmentajansa Carlo Ancelottin alaisuudessa. Se on takonut kuudessa pelaamassaan La Ligan ottelussa jo 21 maalia.

Real Madridin tehokkaan hyökkäyksen suurin syömähammas on juuri Benzema. Ranskalaistähden startti uuteen kauteen on ollut kerta kaikkiaan mykistävä. Benzema on iskenyt kuudessa ensimmäisessä ottelussa kahdeksan maalia ja antanut peräti seitsemän maaliin johtanutta syöttöä.

Benzema johtaa La Ligan maalipörssiä ylivoimaisesti jo kolmen osuman erolla takana tulevaan seuratoveri Viniciukseen, joka on tehnyt viisi maalia.

Ancelotti kehuu syystäkin vuolaasti ykköstähteään.

– Hurjan maalimäärän vuoksi osa saattaa unohtaa, että hän on hyökkääjä, joka ei tee ainoastaan maaleja. Hän on kokonaisvaltainen pelaaja, Ancelotti kehuu Goalin mukaan.

Lue myös:

    Uusimmat