Real Madrid -luotsi Zinedine Zidane ei piiloudu tuntuvien poissaolojen taakse – "Puhutte minulle paljon loukkaantumisista"

Real Madridin päävalmentaja Zinedine Zidane ei aio piiloutua joukkueen tuntuvien poissaolojen taakse keskiviikkoillan Atalanta-ottelun alla.

Real Madrid lähtee Mestarien liigan ensimmäisen jatkokierroksen avausotteluun poissaolojen rasittamana. Joukkueen avainpelaajiin lukeutuvat Sergio Ramos, Karim Benzema, Eden Hazard, Dani Carvajal ja Federico Valverde ovat muiden muassa sivussa loukkaantumisten vuoksi.

Vaikka moni Zidanen luottoratsuista jääkin Madridiin, uskoo ranskalaisluotsi täysin joukkueensa iskukykyyn. Zidane näpäyttikin loukkaantumisista utelevia toimittajia.

– Te puhutte minulle paljon loukkaantumisista, mutta olen tyytyväinen pelaajiin, jotka ovat täällä. Tähtäämme aina voittoon, emmekä ole muuhun tyytyväisiä, Zidane toteaa Marcan mukaan.

Real Madridin kausi on ollut kaksijakoinen. Välillä espanjalaisjätin otteet ovat olleet erinomaisia, mutta mukaan on mahtunut myös liuta kehnoja peliesityksiä.

Mestarien liigan ensimmäiselle pudotuspelikierrokselle Real Madrid saa vastaansa Atalantan, joka eteni edelliskaudella aina puolivälieriin asti. Zidane tiedostaa italialaisvastustajansa vahvuudet.

– He ovat hyökkäyksellisesti todella hyviä. He hyökkäävät hyvin ja ovat fyysisesti tosi vahvoja, Zidane summaa vastustajaa.

Atalantan ja Real Madridin välinen kohtaaminen tänään klo 21.55 alkaen C More Sport 2 -kanavalla sekä cmore.fi-suoratoistopalvelussa.

Lue myös:

    Uusimmat