Mainos

RAY avasi nettipokerin - näin mieli muuttui

Raha-automaattiyhdistys on avannut tänään rahapeliensä nettijakelun.

RAY ilmoittaa, että sen palvelusta löytyy yli 150 erilaista peliä, jotka tekevät siitä yhden maailman monipuolisimmista nettipelipalveluista.

"Ray.fi:stä löytyy myös kaivattu nettipokeri, jonka eri pöydissä pääsee nyt kisaamaan taituruudesta suomalaisten pelaajien kesken. Myös erilaiset yhteisturnaukset netin ja RAY:n pelipaikkojen, kuten Grand Casino Helsingin välillä tulevat nyt mahdollisiksi", tiedotteessa hehkutetaan.

Vuoden 2007 alussa RAY puhui tiedotteessaan nettipokerista ja taidon merkityksestä toiseen sävyyn:

"Nettipokerissa muutamat rikastuvat tuhansien kustannuksella. Muutamien menestyvien pokeriammattilaisten julkisuudella luodaan kuvaa siitä, että kuka tahansa voi menestyä nettipelaamisella. Totuus on kuitenkin toinen. Suuret voitot edellyttävät yhtä suuria tappioita. Pokeriammattilaiset tarvitsevat menestyäkseen amatöörejä, jotka rahoittavat heidän voittonsa."

"Nettipokeriin jää helposti koukkuun. Rahapelien pahimmat riippuvuutta aiheuttavat ominaisuudet ovat interaktiivisuus, pelaajan todelliseen tai luulotellun taidon vaikutus lopputulokseen sekä mahdollisuus käyttää voitot nopeasti uudelleen."

RAY arvioi uuden nettijakelun tuottavan ensimmäisenä toimintavuotenaan noin 25 miljoonaa euroa.

MTV3 Uutiset kertoi keskiviikkona RAY:n nettipelisivuston ilmaisversion julkaisusta:

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.