Ravintoloiden avautuminen ei sujunut ilman ongelmia – poliisilla riitti kiirettä Lounais-Suomessa: "Terassikausi on avattu, niin hyvässä kuin pahassa"

"Sellanen lenkki tällä kertaa!"– MTV Uutiset bongasi terassilta yhden asiakkaan, näin Tuukan aamulenkki vaihtui aamukaljaan 2:23
Tuukka kiiruhti "ysikaljalle" maanantaina heti terassien auettua – Katso lisää videolta!

Ravintoloiden avautuminen sujui pääasiassa rauhallisesti, kerrotaan useiden poliisilaitosten tilannekeskuksista. Lounais-Suomessa poliisilla oli kuitenkin eräittäin kiireinen yö.

Helsingin poliisissa ei havaittu, että ravintoloiden avautuminen olisi aiheuttanut häiriöitä tai lisännyt hälytystehtäviä.

Itä-Suomessa oli tavallista vilkkaampi arki-ilta. Tilannekeskuksesta kuitenkin arvioidaan, että hälytystehtävien lisääntyminen ei johtunut ravintoloiden avaamisesta.

Oulun poliisin mukaan ravintoloiden avaaminen sujui Oulussa rauhallisesti. Tilannekeskuksesta arvioidaan, että asiaan vaikutti se, että kyse oli arki-illasta.

Lounais-Suomen poliisi kuitenkin kertoi, että sillä on takanaan kiireinen yö.

– Terassikausi on avattu, niin hyvässä kuin pahassa. Muistetaan maltti ja turvallinen käyttäytyminen! Lounas-Suomen poliisilaitos kertoo Twitterissä.

Lue myös:

Lue myös:

    Uusimmat