Mainos

Rauma ja Vaasa houkuttivat juhannusjuhlijoita

Juhannusfestivaalit ovat houkutelleet kansaa ennätysmäärän. Viikonlopun kovimpia yleisömagneetteja olivat Raumanmeren juhannus ja Vaasan Rantarock.

Festarit kiinnostivat suomalaisiaRaumalle kotimaisia rock-ja popesiintyjiä tuli katsomaan yhteensä 53 000 kävijää. Festivaalit olivat kolmipäiväiset, mutta jopa 21 000 kansalaista oli alueella perjantaina.
-Festivaalistamme on tullut "työväenluokan Pori Jazz", järjestäjä Riku Räsänen iloitsi.

Vaasan Rantarockin yleisömäärä hipoi myös ennätyslukemia; kolmen päivän yhteenlaskettu kävijämäärä ylsi arvioiden mukaan 50 000:een. Pohjanmaan toinen juhannusfestivaali, Kauhajoen Nummirock kiinnosti ihmisiä hieman vähemmän kuin viime vuonna; kävijöitä oli 35 000. Muista kolmipäiväisistä rocktapahtumista suosituimmat olivat Kouvolan Midnight Party Planet ja Jämsän Himos Festival.

Yleisömäärät perustuvat järjestäjien omiin ilmoituksiin. Eräs festivaalijärjestäjä tokaisikin, että yleisömäärien ilmoittaminen on omantunnon kysymys. Kun esittää arvionsa yläkanttiin, saa enemmän huomiota. Tämän vuoksi festivaaleille saa paremmin ja parempia sponsoreita seuraavana vuonna.
(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.