Raskaus loppusuoralla – Elena Leeve edusti hehkeänä

Näyttelijätär tähdittää perjantaina ensi-iltansa saavaa suomalais-tshekkiläistä Mieletön elokuu -elokuvaa.

Näyttelijä Elena Leeve saapui tähdittämänsä Mieletön elokuu -elokuvan kutsuvierasensi-iltaan mustaan mekkoon ja bleiseriin pukeutuneena. Vartalonmyötäinen asu paljasti selvästi näyttelijättären jo melko pitkällä olevan raskauden.

Raskausonnea hehkunut Leeve kiitti onnitteluista, mutta ei halunnut kommentoida asiaa sen enempää. Leeve kertoi jääneensä jo pois Q-Teatterin Hämeenlinna-näytelmästä.

– Q-Teatteri on se minun paikkani, mutta sattuneesta syystä en nyt ole näytöksissä mukana, hän hymähti.

Leeve odotti itsekin innoissaan Mieletön elokuu -elokuvan näkemistä. Hän kehui etenkin suomalais-tshekkiläisenä yhteistuotantona tehdyn elokuvan nimekästä näyttelijäkaartia.

– On ihanaa, että mukaan on saatu niin paljon kotimaisia huippunäyttelijöitä, ja sen lisäksi vielä tshekkiläisiä huippuja. Tämä on ehdottomasti näyttelijöiden elokuva, Leeve kiteytti.

Taru Mäkelän ohjaaman Mieletön elokuu -elokuvan rooleissa nähdään Leeven lisäksi muun muassa Kati Outinen, Esko Salminen, Laura Birn ja Pirkka-Pekka Petelius, sekä tshekkiläiset Miroslav Etzler ja Krystof Hadek. Elokuva saa ensi-iltansa perjantaina 4. lokakuuta.

Lue myös:

    Uusimmat