Rasismista syytetystä NHL-valmentajasta lisää rajuja paljastuksia – käynyt pelaajiin käsiksi: "Nyt saat mitä ansaitset"

8:54
Videolla kuvaa lauantain ja sunnuntain välisen yön NHL-kierrokselta.

Calgary Flamesin NHL-valmentajan Bill Petersin menneisyydestä on alkanut paljastua lisää mörköjä. Väitteiden mukaan hän on lyönyt ja potkinut pelaajiaan. 

Peters siirrettiin sivuun ainakin toistaiseksi Calgary Flamesin toiminnasta, kun selvisi, että hän olisi käyttäytynyt rasistisesti tummaihoista ex-pelaajaansa kohtaan. 

Petersin kirjaan tuli uusia tahroja Carolina Hurricanesin valmentaja-ajoilta. Tshekkipuolustaja Michal Jordan paljasti, että Peters olisi käynyt häneen lukuisia kertoja fyysisesti käsiksi.

Jordan vahvisti tarinansa TSN:n toimittajalle Frank Seravallille.  

– Hän potkaisi minua kovaa pelin aikana. Jopa huoltajat ja toiset pelaajat näkivät sen, Jordan sanoi. 

Jordan, 29, pelasi Carolina Hurricanesin organisaatiossa 2010–16. NHL-pelejä kertyi tilille 79. Tätä nykyä hän pelaa KHL:n Amurissa. 

Peters valmensi Hurricanesia 2014–18.

– Olin siinä vaiheessa uraani, etten voinut sanoa mitään. En halunnut heidän ajattelevan, että vollotan. Pidin sen agenttini kanssa salassa. Nyt kun muutkin ovat puhuneet suunsa puhtaaksi, tunsin, että minäkin voin, Jordan sanoi. 

Seravallin mukaan Peters olisi iskenut toistakin Hurricanesin puolustajaa päähän pelin aikana. Pelaaja haluaa kuitenkin pysyä toistaiseksi nimettömänä. 

Jordan kertoi Twitter-tilillään, ettei hän halua lähtökohtaisesti kenellekään pahaa. 

– Mutta nyt Bill saat mitä ansaitset, Jordan kirjoitti. 

– Kokemukseni mukaan hän on NHL:n huonoin valmentaja. Potki minua ja löi toista pelaajaa päähän ja teeskenteli sitten kuin ei olisi tapahtunut mitään. En voinut uskoa mitä tapahtuu parhaassa liigassa. Olen onnellinen, ettei minun tarvitse käydä sitä enää läpi. 

Calgary Flames ja NHL ovat ilmoittaneet tutkivansa Petersin toimia ja tekevänsä niistä johtopäätökset.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja