Mainos

Rakkaus roihahti catwalkilla – mallipariskunta suunnittelee häitä

Häät&Rakkaus-messuilla Helsingissä nähtiin catwalkilla aitoja tunteita. Mallit Kalle Kuvaja ja Joanna Väre astelivat lavalle ja todellinen rakkaus roihusi.

Häät.fi Fashion Show -näytöksen mallit Kalle Kuvaja ja Joanna Väre ovat oikeasti menossa naimisiin. He astelivat catwalkille ja todellinen rakkaus oli käsinkosketeltavaa. Yleisön joukosta kuului ihastuneita huokauksia, mutta tunteet olivat ehkä vielä voimakkaammat lavalla.

– Kyllä siinä meinasi tippa tulla silmäkulmaan ihan oikeasti. Ei tämmöistä voi vain näytellä, sanoo Kuvaja.

Pari on ollut nyt kaksi vuotta yhdessä. He tapasivat vuoden 2007 marraskuussa muotinäytöksessä Jyväskylässä. Saman tien pari huomasi, että heillä on yhteistä ainakin huumorintaju.

– Ja Joannan koirat hyväksyivät minut heti omakseen, Kalle naurahtaa.

Itsenäisyyspäivän aattona pari oli juhlimassa Tampereella ja siitä illasta saakka on ollut selvää, että liikkeellä oltiin romanttisessa mielessä. Noin vuoden kuluttua Joanna ja Kalle olivat viettämässä perhelomaa Puerto Ricossa. Mukana olivat molempien vanhemmat ja sisarukset. Ja silloin Kalle kosi.

– Se tuli minulle aivan täytenä yllätyksenä. Äiti oli jotain aavistellut ja ilmeisesti Kalle oli kysynyt jopa isältä luvan, Joanna kertoo.

Nyt parille on tulossa kesähäät. Tarkemman ajankohdan pari aikoo pitää vielä salassa. Alustavia järjestelyitä on kuitenkin jo tehty.

– Bändit on varattu ja catering. Ne tulivat oikeastaan kavereista ja suhteilla, kertoo Kalle.

Juhlapaikkakin on jo varattu ja tällä hetkellä pari pohtii vieraslistaa. Kaikki hääjärjestelyt tehdään yhdessä.

– Naisena ja morsiamena olen ehkä hieman vaativampi ja juhlapaikankin halusin nähdä itse. Piti saada tuntea se paikan fiilis ennen kuin pystyin tekemään mitään päätöksiä, Joanna naurahtaa.

Joanna on miettinyt jo morsiuspukuakin.

– Kyllä siitä on visio. Maikkarin viihdeuutisilla oli viime keväänä esittelyssä yksi, joka nousi ihan ehdottomaksi lemppariksi. Se mitä minulla on tänään näytöksessä päällä, on kyllä upea ja kaunis, mutta itselleni haluan jotain yksinkertaisempaa. Sen verran perinteinen olen, että sen pitää olla valkoinen.

Kalle on myös pukeutumisen suhteen perinteisillä linjoilla.

– Kyllä se puku tulee minulla olemaan musta, mutta pitää siinä sitten joku twisti olla.

Katso video häät.fi Fashion Show -näytöksestä

Katsomo-video ei ole saatavilla

Teksti: MTV3/Helmi/Vilja Rydman
Kuvat:Vilja Rydman

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.