Rakastatko laiskottelua? Tässä on paras keino juhlia itsenäisyyspäivää!

Itsenäisyyspäivä ei tarkoita kaikille pukuun sonnustautumista ja iloista juhlintaa, vaan rauhaisaa vapaapäivää. Älä ole amatööri, vaan ota kerrankin ammattimainen asenne myös laiskotteluun ja valmistaudu siihen kunnolla. Kokosimme siihen parhaat vinkit.

Rakastatko laiskottelua? Kokosimme yhteen parhaat vinkit juuri sinulle!

Laiskottelijan parhaat juhlavinkit top 10

1. Jos et asu yksin muista huolehtia, että myös lähipiirisi on juonessa mukana. Tai ainakin tajuavat juhlia hiljaa. Mikäli tarvitset hyviä tekosyitä ja perusteluja nalkuttaville läheisille, klikkaa itsesi tähän tai uutiseen.

2. Etukäteisvalmistelu on tärkeä osa laiskottelua – tiedätkö jonkun naputtavan siivouksesta tai tekemättömistä kotitöistä? Hanki itsellesi paras mahdollinen joululahja jo nyt: joulusiivous jonkun muun tekemänä. Ai että. Muista, että avun voi vähentää myös verotuksessa, joten vinkki on todellinen voittopotti kaikista näkökulmista.

3. Hanki ympärillesi riittävästi hyvää syötävää. Muista huolehtia, että kätesi ulottuu jokaiselle astialle, jotta sinun ei tarvitse liikoja kurotella.

4. Mitä tahansa teetkin, älä unohda suklaata.

5. Teippaa tyynyliinaasi tai vaihtoehtoisesti sohvaasi lähipizzerian puhelinnumero jos ruoka loppuu kesken ja muista asettaa myös puhelin käden ulottuville. Näin sinun ei tarvitse turhaa nousta ylös rasittavia arkipuuhia varten.

6. Panosta pehmeään pyjamaan ja villasukkiin. Jos et jaksa, juhli vaikka nakkena, sillä olet kotona, joten asu on aika vapaa.

7. Hanki rannetuki kaukosäätimellä olevaa kättäsi varten. Myös pehmoinen tyyny on hyvä vaihtoehto. Äläkä unohda sitä suklaata!

8. Muista ottaa säännöllisesti päiväunia, sillä tutkimukset ovat osoittaneet sen parantavan muistia ja lisäävän tehokkuutta. Loistavia tekosyitä nämäkin.

9. Sosiaalinen media on pullollaan toinen toistaan iloisempia juhlijoita, joten järjestä vastaisku ja nappaa itsestäsi kuvia, joissa makoilet sohvalla tai nukut kuola poskella valuen. Muista näyttää myös herkut.

Parasta olisi ajoittaa tämä hetkeen, kun muut jonottavat taksia paukkupakkasessa neljältä aamulla, mutta kuka muka jaksaa valvoa niin myöhään?

10. Jos haluat vetää homman överiksi ja jatkaa laiskotteluasi myös arkena, laita joulun ostoslistalle jokin näistä

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja