Rajusti laihtunut Wilma Schlizewski on upea morsian

Sunnuntaina 26. helmikuuta kolmatta kertaa naimisiin menevä tatuointitaiteilija on kuin uudestisyntynyt hurjan painonpudotuksen jälkeen.

Wilma Schlizewski, 53, on varmasti yksi tämän vuoden onnellisimmista ja persoonallisimmista morsiamista. Reilu vuosi sitten alkanut elämänmuutos on tuonut arkeen uuden elämäntyylin, jonka myötä Wilman elämään asteli myös jalat alta vienyt mies. Kun Wilma marraskuussa 2010 aloitti laihdutusprojektin, ei hän varmasti ajatellut menevänsä reilua vuotta myöhemmin naimisiin miehen kanssa, jonka oli tuntenut vain vajaan vuoden.

Wilman ja Olli Väätäisen tiet kohtasivat huhtikuussa 2011 ja se oli menoa ensisilmäyksestä lähtien. Umpirakastunut pariskunta muutti samantien yhteisen katon alle ja kihlojakin vaihdettiin piakkoin. Rakkaustarina saa sinettinsä helmikuussa, kun papin aamen siunaa kahden aikuisen liiton.

Kun Wilma aloitti elämänmuutoksensa reilu vuosi sitten, oli naisen ulkoinen habitus kaukana nykyisestä. Tuolloin naisen vyötärönympärys oli yli metrin ja vaatekoko hurjasti isompi. Reilun viikon kuluttua alttarille astelee morsian, joka on muuttunut ulkoisesti niin hurjasti, etteivät edes tutut ole tunnistaneet häntä kadulla.

– Kolmekymmentä kiloa lähti silloin parhaimmillaan, mikä oli viime keväänä. 25-tuuman farkut menevät nyt ja jopa Ollin pojan 24-tuumaiset farkut. Aiemmin mulla oli sellaista 34/36-tuumaisia farkkuja. Mulla oli vyötärö metri ja viisi senttiä, nyt on 70-73 senttimetriä, Wilma luettelee muuttuneita mittojaan.

Wilma tiputti painoaan kolmessa kuukaudessa 15 kiloa. Muutaman kuukauden kuluttua kiloja oli lähtenyt jo tuplasti.

– Jos olisin ollut aiemmin jo Ollin opeilla, olisin saanut varmasti painoa pois jo nopeammin. Tämä aikaisempi personal trainer antoi sellaiset ohjeet, että oli täysin ketoosissa. Se oli täysin hiilihydraatiton eli aika raju. Mä olin kyllä aika tiltissä, mulla oli energiat aika vähässä. Kalorit oli siinä 600-800 kaloria päivässä ja mun aivot eivät olleet ihan parhaimmillaan. Aivot tarvitsevat kuitenkin sen 60 grammaa hiilihydraatteja päivässä, Wilma tunnustaa.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat