Mainos

Raivaustyöt lopetettu Teneriffalla – suomalaiseksi epäillyn uhrin henkilöllisyys ei vielä selvillä

Pelastustyöntekijät ovat lopettaneet raivaustyöt ja kuolleiden etsimisen Teneriffalla, Los Cristianosissa romahtaneen kerrostalon raunioilla, kertoo paikallinen El Dia -sanomalehti.

Suomalaisturistien suosimassa lomakohteessa tapahtunut onnettomuus vaati yhteensä seitsemän kuolonuhria, joista yhden epäillään olevan Suomen kansalainen.

Paikalliset viranomaiset ovat ilmoittaneet, että talon raunioilla raivaustöitä tehneet palomiehet ovat lopettaneet uhrien etsinnän, sillä kaikki onnettomuuden jälkeen kadonneet ihmiset on onnistuttu löytämään.

Alueen paikallishallinto on ilmoittanut, että neljä onnettomuudessa kuolleista on tunnistettu. Kolme tunnistetuista uhreista on espanjalaisia ja yksi marokkolainen.

Kolmen muun uhrin henkilöllisyyttä selvitetään parhaillaan dna-testeillä, kertoo espanjalainen El Mundo -sanomalehti.

El Mundon mukaan yksi kuolleista on suomalainen. Uhrin henkilöllisyys on kuitenkin vielä toistaiseksi varmistamatta, eikä Suomen ulkoministeriö ole saanut asiasta vahvistusta Espanjan viranomaisilta.

Teneriffan Los Cristianosin kylässä, Amalia Alayón kadulla sijainnut asuinrakennus romahti viime torstaina toistaiseksi tuntemattomista syistä. Rakennuksessa asui 28 ihmistä.

El Dia -lehden mukaan onnettomuuspaikalta etsittiin uhreja lähes 200 pelastustyöntekijän ja ruumiskoirien avulla.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.