Räikkönen koko ajan äärirajoilla: "Ei voinut sanoa, että olisi ollut mukava ajaa"

Kimi Räikköselle Ferrarin kotikisa Italian Monzassa oli kaukana nautinnosta. Suomalaiskuski taipui jatkuvien ongelmien jälkeen viidennelle sijalle.

Räikkönen pääsi startissa pinnistämään ohi Valtteri Bottaksen Mercedeksestä, mutta joutui pian luovuttamaan sijoituksensa takaisin maanmiehelleen. Pian hän antoi tietä Ferrarin tallikaverilleen Sebastian Vettelille ja lopussa myös kovaa takaa tulleelle Red Bullin Daniel Ricciardolle.

Mercedeksen Lewis Hamilton ja Bottas ajoivat kaksoisvoittoon selvällä erolla ennen Vetteliä.

Räikkönen valitti kisan alkupuolella auton peräpään ongelmia ja epäili tiimiradiossa, että vaikeudet ovat jonkin vian aiheuttamia.

– Hankala auto oli ajaa. Eipä sillä pystynyt oikein kummoistakaan tekemään, Räikkönen kertasi C Morelle.

– Perä oli aika huono. En tiedä, miten se luisti niin pahasti. Muutaman kerran meinasin pyörähtää viimeiseen mutkaan, mutta se vähän parani siitä, muttei se oikein missään kohtaa ollut sellainen, että olisi voinut sanoa, että olisi ollut kauhean mukava ajaa.

– Oikeastaan koko viikonlopun ollut vähän samanlaisia ongelmia. Täytyy katsoa, mistä se johtuu, Räikkönen pohti.

Kausi jatkuu kahden viikon kuluttua Singaporessa, jonka pitäisi ratana sopia taas paremmin Ferrarille. Jutun videolla Räikkönen kuitenkin kertoo, ettei tämä asia ole ensimmäisenä hänen mielessään tällä hetkellä.

Lue myös:

    Uusimmat