Raikkaat huulet kevään trendivärillä

Kevättalvella huulet saavat kilpailla auringonsäteiden kanssa. Helmen muuttumisleikissä Sari Rautiaisen suukkosuulle levitettiin raikas huulikiilto, jonka sävy kruunasi upean meikin.

Riia oli meikannut Sarin silmät liilalla ja pinkillä, joten erivärisen huulikiillon avulla meikkiin haettiin kontrastia. Riia valitsi huulikiilloksi korallinvärisen tuotteen, joka on tämän hetken kuumin trendiväri. Ajan hermolla oleva voi valita nyt myös muita pastillivärejä meikkilaukkuunsa.

Ennen huulikiillon levittämistä Riia teki Sarin huulille rajauksen värittömällä huultenrajauskynällä. Tuote antoi huulikiillolle pysyvyyttä ja korosti mukavasti huulen muotoa. Varsinaista väriä rajauskynästä ei kuitenkaan tullut, mikä teki huulimeikistä nuorekkaan ja raikkaan.

Kevään herkulliset värit huulille

Sarin huulille levitettiin Nivean uutta huulikiiltoa, NIVEA Volume Shine Wonder Full -huulikiiltoa. Tuote sisältää huulten omaa kollageenia aktivoivaa yhdistettä, joka tekee huulista täyteläiset. Kiillossa on myös huulia hoitavaa E-vitamiinia ja öljyjä, jotka sitovat kosteutta huulille. Kestävät kiiltopolymeerit lisäävät säihkettä huuliin.

NIVEA Volume Shine Wonder Full on saatavilla kahdeksassa kevään herkullisessa värissä. Värit kulkevat keltaisesta kuparin, violetin ja pinkin kautta kirkkaaseen punaiseen.

Artikkelin tarjoaa:

Kuvat: Tommi Penttinen, NIVEA

Lue myös:

    Uusimmat