Mainos

Radisson SAS painuu historiaan

Hotelliketju Radisson SAS:sta tulee Radisson Blu Hotels & Resorts. Nimenmuutos päättää noin 50 vuotta kestäneen yhteiselon SAS-lentoyhtiön kanssa.

Radisson SAS on yksi Brysselissä päämajaansa pitävän Rezidor Hotel Groupin viidestä hotellibrändistä. Rezidor Hotel Groupin ja lentoyhtiö SAS:n omistuksellinen linkki katkesi marraskuussa 2006 Rezidorin listauduttua Tukholman pörssiin. Yhtiön nykyinen pääomistaja on Carlson Companies 42 prosentin omistusosuudellaan, kertoo Markkinointi&Mainonta-lehti.

Katukuvassa nimenmuutos alkaa näkyä kevään aikana, kun hotellien nimikyltit vaihtuvat. Kylttien vaihtamisen jälkeen uusi nimi lanseerataan mediassa.

– Nimen muutos on positiivinen asia. Meille ja asiakkaillemme tärkeimmät asiat eli yrityksemme arvot ja upeat palvelukonseptimme pysyvät täysin ennallaan nimen muutoksesta huolimatta. kertoo Radisson SAS -hotellien Suomen maajohtaja Leena Turunen.

Lehden mukaan Suomessa on seitsemän Radisson SAS -hotellia: kolme Helsingissä ja yksi Espoossa, Oulussa, Turussa ja Vaasassa. Suomessa Rezidor toimii franchising-sopimuksella ja hotellien liiketoiminnasta vastaa SOK:n tytäryhtiö Sokotel Oy.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.