Rachel Kauppila vastaa Johannalle: Valehteleminen on vakava sairaus!

Kohutanssija Johanna Tukiaisen ja Rachel Kauppilan välirikko on ilmeisesti totisinta totta. Ex-ystävien välillä ei ole kummoista keskusteluyhteyttä, sillä myös Kauppila on kommentoinut asiaa tiukkasanaisesti blogissaan. Kirjoituksessaan Rachel vihjaa Tukiaisen olevan melkoinen valehtelija.

Kaksikon välirikko tuli ilmi eilen, kun Tukiainen kutsui Kauppilaa blogissaan ex-ystäväkseen. Eilen myös Kauppila päivitti bloginsa ja valaisi asiaa omalta osaltaan.

"Olen pahoillani, jos olen jotenkin loukannut Johanna Tukiaista", Kauppila aloittaa tekstinsä.

Kauppila kertoo blogissaan, että vaikka naiset ovat tunteneet jo vuoden verran, ei kaksikko juurikaan liiku yhdessä, sillä siinä missä Tukiainen on tunnetusti hyvin avoin ja ulospäin suuntautunut bilettäjä, on Kauppila enemmänkin hiljainen ja kodin rauhaa rakastava. Kauppilan mielestä Tukiainen ei myöskään osaa aina pysyä totuudessa.

"Mielestäni hän narraa aika paljon ja on omasta mielestään aina oikeassa… Kukaan ihminen ei ole täydellinen, joten joskus kannattaa vilkaista itseään peilistä ja korjata virheitä!" Kauppila avautuu.

Kirjoituksessaan Kauppila korostaa jyrkkää kantaansa valehteluun. Sanat on ilmeisesti osoitettu erityisesti Johannalle.

"Valehteleminen on kuitenkin monille elämäntapa, joka on mielestäni vakava sairaus. Minä en valehtele ja eikä minulle myöskään valehdella!! Tämä on sääntö, joka koskee myös ystäviä", Kauppila summaa blogissaan.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat