Johanna Tukiaisella välit poikki Rachel Kauppilaan?

Kohublondi Johanna Tukiainen on lisännyt Dolls-tanssiryhmänsä nettisivuille kuvia syntymäpäivämatkastaan St. Tropeziin. Ilmeisesti kaikki ei ole mennyt aivan putkeen, sillä kuvateksteissä mainitaan Rachelin kohdalla titteli "ex-ystävä".

Johanna on jälleen nähnyt vaivaa kuvatekstien kirjoittamisessa, tähän tyyliin: "(Kuvassa) Johanna Tukiainen 3000e paljettimekko päällään St.Tropezissa heinäkuussa -2008. Satamassa kävelleet turistit pysähtyivät kuvaamaan Johannaa suurten jahtien kanssa! :)"

Muutamassa kuvassa vaaleaverikkö poseeraa myös "kuuluisan 3500 euron shampanjapullon" kanssa.

Fitness-urheilija Rachel Kauppilasta otettujen kuvien tekstit vihjaavat, että naisilla on pahemmanlaatuista sanaharkkaa keskenään:

"Johanna Tukiaisen ex-kaveri, Rachel Kauppila oli kutsuttu matkalle mukaan Johannan toimesta. Johanna halusi alun perin juhlia synttäreitään mm. Rachelin kanssa (mukaan lukien muut ystävänsä) mutta he eivät ole enää ystäviä sattuneesta syystä".

Rachel Kauppila puolestaan kirjoittaa 8. elokuuta päivätyssä blogikirjoituksessaan:

– Terveiset St. Tropezista. Tulin tänne yksin rentoutumaan. St-Tropezissa on kaikki mitä vaan voi tarvita, joten yritän nauttia sen mitä voin kaiken tämän mokailun jälkeen nauttia.

Vaikka Johanna onkin dokumentoinut tarkasti lomansa vaiheet, ei Justin Timberlakesta ole kuvagalleriassa lainkaan kuvia. Mutta siihenkin on luonnollinen selitys:

– Emme saaneet kuvata.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat