Rachel Kauppila väittää: Tukiainen yritti vedättää raha-asioissa

Kohublondi Johanna Tukiaisen "ex-kaveri" Rachel Kauppila on kertonut kaverusten St. Tropezin matkan olleen melkoinen katastrofi – lähinnä Tukiaisen olemattoman organisaatiokyvyn ja valehtelun johdosta. Kauppilan mukaan tanssijatar oli esimerkiksi ottanut käyttöönsä vuokra-auton maksamatta sitä lainkaan.

Kauppila kertoi Tukiaisen erikoisesta syntymäpäiväreissusta St. Tropeziin NRJ-radiokanavan haastattelussa aamulla. Arvio matkan onnistumisesta oli tyly.

– Sanotaan näin, että onneksi ollaan kotona ja hengissä, Kauppila totesi.

Tukiaisen ja Kauppilan välit olivat alkaneet kiristyä, kun Kauppilalle oli selvinnyt Johannan mitätön organisointikyky ja siitä johtuneet hankaluudet. Kauppilan kertoman mukaan tyttöporukalla oli esimerkiksi ollut auto jo kaksi päivää käytössä, kun heille oli ilmoitettu, että auto on varastettu. Kun Kauppila oli mennyt ottamaan selvää asiasta autovuokraamoon, häntä oli odottanut yllätys.

– Autosta ei ollut varausta Johannan nimellä, eikä sitä myöskään ollut maksettu, Kauppila kertoi.

Tukiaisen toimissa oli Kauppilan mielestä vedätyksen makua muutenkin. Synttärisankari Tukiainen oli muun muassa kertonut ystävälleen maksaneensa hotellihuoneet käteisellä, jonka jälkeen vaati muiden asukkien omien osuuksien maksua itselleen. Myöhemmin tuli kuitenkin ilmi, ettei Tukiainen ollut hoitanut hotellikulujakaan.

Myös suureen ääneen toitotettu kohtaaminen Justin Timberlaken kanssa näyttää entistä vahvemmin olevan vedätystä. Paikalla St. Tropezissa oli kyllä Kauppilan mukaan ollut toinen supertähti.

– En oikeastaan tiedä, onko Johannalla mennyt sekaisin Justin Timberlake ja Timbaland, sillä Timbaland oli kyllä siellä, Kauppila kertoi radiossa.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat