Räävitön urheilu-uutisten ja -ilmiöiden viihdeohjelma Penkinlämmittäjät jatkuu – uusina panelisteina Mervi Kallio ja Kalle Palander

0:45

Penkinlämmittäjät-ohjelma kutkuttelee sporttifanaatikkojen lisäksi niitä, joille urheilu on kirosana. Vakiopanelisteina pääsystä takaisin pelaavaan kokoonpanoon kisaavat Suomen urheilun ja viihteen kärkinimet, joita ohjelman juontajana luotsaa Ilkka "Ile" Uusivuori.

PenkinlämmittäjätUudella kaudella penkkiä panelisteina kuluttavat myös maailmanmestari Kalle Palander ja F1-toimittaja Mervi Kallio. Vaihtopenkillä läyhäämistä jatkavat tuttuun tapaan Pilvi Hämäläinen, Paula Noronen, Ville Myllyrinne, Tommy Lindgren, Mikko Töyssy ja Tero Tiittanen. Ohjelman juontaa Ile Uusivuori ja studio-osuudet ohjaa Riku Nieminen

Uudet vakiopanelistit ovat innoissaan siitä, että heidät pyydettiin mukaan Penkinlämmittäjiin.

– Penkinlämmitäjät on yksi suosikkiohjelmistani ja on suuri ilo ja kunnia päästä tekemään urheiluviihdettä näiden hulvattoman hauskojen ja älykkäiden ihmisten kanssa. Vähän jännittää miten pärjään tässä nopeasanaisessa porukassa, varsinkin kun en itse koe olevani kovinkaan hauska ja sanavalmis. Mutta hei, se ei pelaa, joka pelkää ja jonkunhan pitää myös nauraa muiden jutuille, Mervi Kallio kertoo.

Kalle Palander liittyy ilolla mukaan itselleen tuttuun porukkaan, jonka kanssa hän on tehnyt hommia aiemminkin. 

– Tästä tulee todellinen comeback! Tuon Penkinlämmittäjiin tietenkin ainoana oikeana, menestyneenä, entisenä huippu-urheilijana raudan lujaa näkemystä ja tietämystä eri lajeista ja lajien ulkopuolelta. En usko häviäväni muille panelisteille missään lajissa tai tehtävässä nyt, koska en ole aiemminkaan heille hävinnyt, hän uhoaa.

Tutustu juontajaan ja vakiopanelisteihin:

Ilkka Uusivuori
Juontaja, toimittaja ja jenkkifudisfanaatikko
Suomen lennokkaimman tukan omistava urheiluintoilija johdattaa joukkoa tälläkin kaudella. Ile saa somessa jatkuvasti kehuja itseään menestyneemmältä juontajavaimoltaan, ja uskomme vilpittömästi, että kaikki näistä kehuista eivät ole maksettuja. Juttujensa perusteella Ile tahtoisi olla machomies, mutta on todellisuudessa punavuorelainen ruusuihin uusia imupintoja leikkaava perheeniskä. Penkinlämmittäjissä Ileä harmittaa eniten, etteivät panelistit käytä maskeja kuten hänen suositummassa ohjelmassaan Masked Singer Suomessa.

Kalle Palander
Maailmanmestari-asiantuntija-Aku Ankka
Pujottelun maailmanmestari vuosimallia 1999 ei jätä ketään kylmäksi: osa vihaa ja osa rakastaa Kallea. Hän on koko Suomen oma Aku Ankka, jolla on vankka kokemus niin juorulehtien palstoista kuin televisioesiintymisestä aina kilpailurealityistä laihdutusohjelmiin saakka. Kalle toimii myös alppihiihdon asiantuntijatehtävissä ja liikuttuu hienoista suorituksista klikkiotsikoiden arvoisesti. Kalle tuo paneeliin suoraa puhetta, lempeää naljailua ja joskus jopa hivenen oikeaa urheiluasiaa: onhan hän kaikesta huolimatta yhtä suksen lipsahdusta vaille olympiamitalisti.
Mervi Kallio
Toimittaja-juontaja-innostuja
Tulosruudun pitkäaikainen ankkuri ja nykyinen formulavarikon mediakuningatar on varmasti yksi Suomen positiivisimpia henkilöitä. Aina iloisella Mervillä on synkkä menneisyys jalkapallokenttien tyylitiedottomana tuulipukuleidinä sekä vielä synkempi ja vankempi menneisyys lentoemäntänä. Paneeliin hän tuo formulamaailman kuumimmat behind the scenes -paljastukset sekä legendaarisimmat tarinat urheilutoimittajauransa varrelta. Tarinoissa Mervillä riittää reserviä, onhan hän haastatellut jopa jalkapalloikoni David Beckhamia ja jenkkifudistähti Tom Bradya.

Paula Noronen
Kirjailija, käsikirjoittaja, Suomen johtava komediapanelisti
Lupaava fudisura katkesi polvien eturistisiteiden kanssa samanaikaisesti, joten Paula päätyi Mestarien liigan sijaan menestyskirjailijaksi ja humoristiksi. Paneelissa Supermarsun äiti ammentaa synkästä menneisyydestään Järvenpäässä sekä vankasta taustastaan lähes ammattiurheilijana (omasta mielestään. toim. huom.). Tarja Kulho -hahmostaankin tunnettu Paula tekee teräviä huomioita, eikä koskaan jää sanattomaksi. Paulalla on roppakaupalla kokemusta paneeliohjelmista ja häntä voidaankin pitää epävirallisesti Suomen johtavana panelistina.

Tero Tiittanen
Näyttelijä-sisällöntuottaja-Sergei Kuula
Teroa tuijotetaan kaduilla. Hän itse kuvittelee sen johtuvan pitkästä urastaan Salatuissa elämissä, jossa hänen hahmonsa Sergei Kuula ehti monen muun käänteen lisäksi muun muassa neliraajahalvaantua, joutua lento-onnettomuuden seurauksena Siperiaan sekä lavastaa kuolemansa. Tero on kokeillut elämänsä aikana suunnilleen jokaista urheilulajia. Ja vaikka keihäänheitto olikin nuorena lähellä sydäntä, ei hänestä kuitenkaan kuoriutunut seuraavaa Seppo Rätyä. Tero on kova hörhöilemään somessa ja onpa hän kunnostautunut myös kirjailijana. Paneeliin Tero tuo vähintään hämmentäviä juttuja ja pohdintoja, mutta mitä muuta voi saippuasarjan runtelemilta aivoilta odottaa?

Pilvi Hämäläinen
Näyttelijä, Putouksen sketsihahmokisan voittaja, lieksalainen
Tämä laulava sketsihahmo on keihäänheiton piirinmestari sekä entinen lupaava jääkiekkomaalivahti. Valitettavasti maajoukkueleiri osui kuitenkin samalle viikonlopulle tärkeiden bileiden kanssa, joten Pilvi teki kuten jokainen itseään kunnioittava lieksalainen: valitsi bileet. Nykyisin Pilvi on Penkinlämmittäjien lisäksi myös Putouksen sama vanha naama, vaikka hänen ikonisin hahmonsa Aina Inkeri Ankeinen halveksuukin näitä naamoja sydämensä pohjasta. Paneeliin Pilvi tuo sairaita juttuja, huomiohakuisuutta ja suurella todennäköisyydellä diagnosoimattoman ADHD:n.

Tommy Lindgren
Muusikko, toimittaja, sporttinörtti
Tämä hiihtävä maailmanparantaja on ihan oikea räppäri, vaikka jonnet ei muistakaan Don Johnson Big Bandin kulta-aikoja. Myös toimittajana tunnetun Tommyn sydän sykkii kaikelle urheilulle trap-ammunnasta taitoluisteluun, mutta suurin rakkaus on ehdottomasti jalkapallo. Paneelissa Tommy on joskus hauska, mutta faktat ovat aina kohdillaan ja tietämystä urheilusta löytyy (hyvä - koska kaikilla ei!). Penkinlämmittäjien motto onkin, että penkillä on aina tilaa yhdelle nörtille.

Mikko Töyssy
Näyttelijä. laulaja, Urmas Viilunk
Tämä enkeliääninen laulava nallekarhu on kuin kuka tahansa meistä: kärsii paino-ongelmista ja tykkää liikaa ruoasta. Ulkonäkö kuitenkin pettää tässäkin tapauksessa: Tökä on nimittäin huikean lahjakas monessa urheilulajissa. Penkkiurheilussa hänen suorituksensa ovat todella kovat: Tökä oli paikanpäällä, kun Leijonat voitti MM-kultaa 2019. Myös radiojuontajan uraa kokeillut Tökä on tullut tutuksi myös Putouksen eestiläisenä verotarkastajana sekä näyttelijänä, joka leikattiin pois Tuntemattomasta sotilaasta. Paneeliin Tökä tuo perusjampan näkemystä sekä ilmavaivoja. 

Ville Myllyrinne
Näyttelijä, käsikirjoittaja (ja näistä molemmista äärimmäisen pahoillaan)
Vaikka monet niin luulevat, niin Myllyrinteen sukunimi ei ole JaKetonen. Setämiehenäkin tunnettu Ville on tehnyt mittavan uran näyttelijänä niin huumoriviihteessä kuin vakavammassakin draamassa. Kun hän istahtaa paneelipöydän taakse, hän kertoo kuinka asiat oikeasti ovat. Eivätkä ne useinkaan ole kovin hyvin. Kaikki on mennyt mönkään ja elämä ja kehon kauneus on ohi, kuten meillä monella muullakin. Ville pistää toivonsa jälkipolveensa, ehkä he vielä saavuttavat jotakin enemmän. Itse hän otti nuorena turpiin nyrkkeilykehässä, myöhemmin elämässä. Siis omasta mielestään. Meidän mielestä hän on aivan ok.

Penkinlämmittäjät MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa to 22.4. klo 21 alkaen. Ohjelma on katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja