Raaka tuomio käänsi Mestarien liigan huippuottelun lisäajalla – "Lähestulkoon oikeusmurha"

AC Milanin ja Atletico Madridin välinen jalkapallon Mestarien liigan ottelu päättyi tiistai-iltana dramaattisten vaiheiden jälkeen Atleticon 2–1-vierasvoittoon. C Moren erotuomariasiantuntija Mikko Vuorela piti Atleticon saamaa ja ottelun ratkaissutta lisäajan rangaistuspotkua "lähestulkoon oikeusmurhana".

Isojen seurojen taisto oli loppuminuuteilla lisäajalla tilanteessa 1–1, kun pallo otti Milanin puolustuspäässä rangaistusalueella Atleticon Thomas Lemarin käteen ja siitä suoraan Milan-puolustaja Pierre Kalulun käteen. Tilannetta tutkailtiin minuuttien ajan videoilta, kunnes tuomio oli valmis: Atletico sai rangaistuspotkun.

– Tuo on lähestulkoon oikeusmurha, ja tyhmältähän se tuntuu, asiantuntija Mikko Vuorela kommentoi.

Luis Suarez laukoi Atleticon saaman pilkun lisäajan seitsemännellä minuutilla verkon perukoille, ja madridilaisseura otti 2–1-vierasvoiton.

Mestarien liigan B-lohkoa johtaa kahden kierroksen jälkeen Liverpool, jolla on kasassa täydet kuusi pistettä. Atleticolla on neljä pinnaa, Portolla yksi piste ja Milan on yhä nollilla.

Millä perusteella Vuorela katsoo Atleticon saaneen rangaistuspotkun? Entä mitä tiukkaa sanottavaa hänellä on tuomiosta, jossa Milanin Franck Kessie sai avausjaksolla ulosajon toisesta keltaisesta kortista? Katso tilanteet analyyseineen ylälaidan videolta.