Quentin Tarantinon kanssa työskennellyt näyttelijä Keith Jefferson on kuollut 53-vuotiaana

Syöpää sairastanut näyttelijä Keith Jefferson on kuollut.

Ohjaaja Quentin Tarantinon elokuvia tähdittänyt näyttelijä Keith Jefferson on kuollut 53-vuotiaana. Jeffersonin edustaja Nicole St. John kertoo The Hollywood Reporterille, että näyttelijä nukkui pois torstaina.

Jefferson näytteli muun muassa elokuvissa Django UnchainedThe Hateful Eight ja Once Upon a Time in Hollywood. Hän kertoi elokuussa saaneensa syöpädiagnoosin.

Aina silloin tällöin Jumala antaa sinulle haasteen ja jättää sen korjaamisen sinun tehtäväksesi. Kun minulla ensimmäisen kerran todettiin syöpä, minun piti pysähtyä, enkä halunnut kertoa siitä kenellekään, Jefferson kirjoitti elokuussa Instagramissa.

– Tänään voin vihdoin kertoa, koska uskoni vahvistuu. Minulla on rakastava perhe ja parhaat ystävät koko maailmassa. Tiedätte keitä olette. Äidistäni J Foxxiin ja kaikki siltä väliltä. Rakastan teitä koko sydämestäni, hän jatkoi tekstiään.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Jeffersonin postauksessakin mainittu näyttelijä ja koomikko Jamie Foxx suree ystävänsä poismenoa Instagramissa. Hän kirjoittaa Jeffersonin menehtymisen tekevän kipeää ja ylistää tämän olleen "hämmästyttävä sielu", jonka rakkaus oli mittaamatonta.

– Tulemme kaikki kaipaamaan sinua kovasti. Kestää kauan ennen kuin tämä helpottaa. Hyvästi ystäväni. Minä rakastan sinua, Foxx kirjoittaa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös:

    Uusimmat