Mainos

Pysyykö Rovion päätoimisto jatkossakin Suomessa?

Angry Birds -pelistä tunnetun Rovio Entertainmentin markkinointijohtajan Peter Vesterbackan mielestä suomalaiset ovat turhan vaatimattomia.

Hänen mielestään suomalaisten pitäisi uskaltaa tarttua entistä rohkeammin suuriin asioihin ja haasteisiin.

- Esimerkiksi Yhdysvalloissa omiin tuotteisiin suhtaudutaan meitä positiivisemmin ja tuotteita esitellään rohkeasti, Vesterbacka sanoi SuomiAreenan avaustilaisuudessa.

Rovio ei olekaan jäänyt laakereilleen makaamaan, vaan yhtiön uusin peli Amazing Alex on saanut loistavan vastaanoton maailmalla.

- Meillä oli sen kanssa ihan hyvä alku. Olemme nousseet yli 40 maassa ykköseksi (ladatut mobiisovellukset). On tärkeää, että olemme Kiinassa ja Jenkeissä ykkösiä, Vesterbacka kertoo MTV3:lle.

"Suomi ei ole uhka kellekään"

Vesterbackan mielestä Suomessa on paljon tilaa Rovion kaltaisille yrityksille. Hänen mukaansa Suomi on maana loistava paikka tehdä peli- ja viihdeteollisuuden innovaatioita. Rovion päätoimisto pysyy jatkossakin Suomessa.

- Täällä on hyvä tehdä töitä. Me ei olla uhkana kenellekään. Suomi on pieni maa ja se ei herätä sen kummempia intohimoja. Pienenä maana ja firmana meidän on helppo partneroitua. Se on vaan hyvä, ettei me olla Kiinassa toimiessa Jenkkejä ja toisin päin.

- Meidän noin neljästäsadasta työntekijästä suurin osa on Suomessa, mutta meidän täytyy olla myös markkinoita lähellä. Meillä on toimisto Shanghaissa ja Jenkkeihin tulee toimistoja.

Katso Rovio Entertainmentin markkinointijohtajan Peter Vesterbackan haastattelu: (Huomenta Suomi 17.7.2012)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.