Mainos

Puumanainen Linda Hoganilla 29 vuotta nuorempi mies

Tositv-tähti Linda Hoganilla, 51, on itseään 29 vuotta nuorempi mies. Linda tapasi Charlie Hillin lastensa koulussa.

Linda Hogan tuli tutuksi tositv-sarjasta, joka esitteli ammattilaispainija Terry Gene Bollean eli Hulk Hoganin perhe-elämää. Ex-pariskunnalla on kaksi lasta, Nick ja Brooke. Sarjan päätyttyä tytär Brooke sai oman tosi-tv-sarjansa, joka kuvasi nuoren naisen yritystä lyödä läpi musiikkibisneksessä.

Lindan ja Hulkin avioliitto päättyi, kun Linda sai tietää miehensä suhteesta tyttärensä Brooken työkaveriin. Ero Lindasta oli Hulkille silti järkytys. Elämänkerrassaan My Life Outside the Ring hän kertoi suunnitelleensa itsemurhaa eronsa jälkimainingeissa vuonna 2007. Rakkaus Lindaan ei päättynyt, vaikka parin ero oli riitaisa. Pahoista erimielisyyksistä huolimatta Linda ja Hulk pääsivät viimein sopuun vuonna 2009, kun 30 miljoonan omaisuus jaettiin oikeusteitse.

Perheen välit ovat sopimisista huolimatta ristiriitaiset. Brooke-tytär ja Hulk ovat syyttäneet Lindaa muun muassa huumeiden käyttämisestä. Linda osoitti väitteet vääriksi käymällä verikokeissa. Tyttären ja äidin välit ovat silti pahasti tulehtuneet, sillä Brooke ei hyväksy äitinsä suhdetta nuoreen Charlie Hilliin. Linda tapasi 29 vuotta nuoremman Charlien lastensa koulussa, kun poika oli vasta 19-vuotias. Lindan poikaystävä oli vuotta alemmalla luokalla kuin tytär Brooke.

– Kuvittelin että olemme yksi tavallinen perhe Hollywoodista. On hullua katsoa, kun se kaikki murenee, mutta toivon silti parasta, Brooke on todennut.

Linda ja Charlie ovat yhä yhdessä. Lindan vasempaa nimetöntä koristaa sormus, mutta pariskunta ei ole ilmoittanut kihloista.

Teksti: MTV3/Helmi

Lähteet: US, okmagazine.com

Kuvat: Wireimages/AOP

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.