Putous-tähti Ushma Olava Gimmelin paluusta: "Kyllä me olemme siitä joskus vähän fantasioineet"

Putous-tähti Ushma Olava muistelee Gimmel-yhtyeen suosiota 4:44
Putous-tähti Ushma Olava muistelee Gimmel-yhtyeen suosiota

Putous-tähti Ushma Olava vieraili MTV:n Viiden jälkeen -ohjelmassa.

Putous-tähti, näyttelijä Ushma Olava vieraili MTV:n Viiden jälkeen -ohjelmassa kertomassa kevään Putous-rupeamasta. Olava kertoo, että vaikka sketsihahmot ovat usein katsojille se jännittävin osio ohjelmaa, niin näyttelijöillä on paljon muutakin jännitettävää. Olavan hahmo Rekka-Liisa on yksi katsojien suosikeista.

– Kyllähän sitä välillä miettii, että kaikkea sitä työkseen tekee, Olava nauraa.

Rekka-Liisa on rempseä ja hyvällä itsetunnolla varustettu kuljetusalan ammattilainen. Olavan mukaan hahmossa on myös feminististä puolta ja hahmo syntyi yhdessä koko työryhmän kanssa ideoita heitellen.

– Halusimme törmäyttää todella feminiininen asia todella maskuliinisen asian kanssa, hän toteaa.

Näyttelijäntyön lisäksi Olava muistetaan 2000-luvun alun tyttöbändi Gimmelistä, jossa hän esiintyi yhdessä Jenni Vartiaisen ja Susanna Korvalan kanssa. Yhtye tuli tutuksi Popstars-ohjelmasta. Olava kertoo, että vielä yhä hänet muistetaan takavuosien suositusta bändistä ja se tuntuu mukavalta.

– Se on minullekin lämmin muisto ja osa minun elämääni. On kiva, että se ei ole unohtunut ja että se on muillekin merkittävää aikaa.

Olava tunnustaa, että bändin hajoaminen oli hänelle kova paikka. Jos yhtye joskus päättäisi tehdä paluun niin hän olisi valmis siihen.

– Kyllä me olemme siitä joskus vähän fantasioineet, Olava sanoo salaperäisesti.

Millaista julkisuus oli nuorelle Ushma Olavalle? Entä millaisella aikataululla Putousta tehdään? Katso koko haastattelu alla olevalta videolta!

Erikoishaastattelussa Ushma Olava 15:34

 

 

Lue myös:

    Uusimmat