Mainos

Putous-tähti ei lue nettikommentteja

MTV3:n suositun viihdeohjelman Putouksen uusin tähti Armi Toivanen halusi ehdottomasti ohjelmaan mukaan, vaikka suora lähetys improvisointitehtävineen on näyttelijöille erittäin haastava paikka. Ohjelma on tehnyt näyttelijästä hetkessä koko kansan tutun.

– Minusta on ihanaa, kun improvisoidessa yllättää itsensäkin, Toivanen sanoo.

Putouksen uusi kasvo yllätti katsojat myönteisesti jo ensimmäisessä lähetyksessä onnistuneella sketsihahmollaan, elämäänsä "hirveen tyytyväisellä" Leena Hefnerillä, o.s. Herppeenluoma. Idean sketsihahmoon Toivanen kertoo saaneensa jo kolmisen vuotta sitten lomamatkalla näyttelijäkollegansa kanssa. Leenan esikuva oli alunperin turistinainen, joka hoki "minä tiesin" kaikissa mahdollisissa tilanteissa.

Armi Toivanen on vielä monelle uusi kasvo, mutta Putouksen myötä hänestä tulee suuren yleisön tuntema näyttelijä. Jo nyt hänestä ja hänen roolihahmostaan keskustellaan netissä ja lehdissä.

Toivanen sanoo kuitenkin päättäneensä jo ennen ohjelman alkua, ettei lue itseään koskevia nettikommentteja, koska ihmiset saattavat olla niissä myös tosi ilkeitä. Rempseälle näyttelijälle riittävät muuta kautta korviin kantautuvat terveiset ja kommentit.

– Hauskinta on tietysti kuulla, kun joku tuntematon sanoo, että me naurettiin ihan älyttömästi sun sketsihahmolle, Toivanen sanoo.

(MTV3)

Katsomo-video ei ole saatavilla

Laajemmin Armi Toivasesta tänään 45minuuttia -ohjelmassa MTV3-kanavalla klo 20

Katsomo-video ei ole saatavilla

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.