Mainos

Putouksen Timo Lavikainen paljastaa suosikkisketsihahmonsa – yksi näyttelijä ylitse muiden!

Näyttelijä Timo Lavikainen on viime kuukaudet keskittynyt intensiivisesti uuden sketsihahmon kehittämiseen, mutta ketkä menneiden kausien sketsihahmoista ovat näyttelijän omia suosikkeja?

Lauantaina 20. tammikuuta starttaavan Putouksen uudella kaudella suomalaiset pääsevät jälleen tutustumaan uusiin, huikeisiin sketsihahmoihin. Näyttelijä Timo Lavikainen on tutustunut tarkkaan aiempien kausien sketsihahmoihin kehittäessään omaa, uutta hahmoaa. Mies myöntää, että kaikki hänen henkilökohtaiset suosikkihahmonsa ovat syntyneet tietyn saman näyttelijän mielessä.

Aku Hirviniemen hahmot ovat naurattaneet aina, Lavikainen kertoo.

Lavikainen uskoo, että Hirviniemen hahmojen menestyksen salaisuus on ollut se, etteivät hahmot ole olleet turhan monimutkaisia.

– Niissä on jotain sellaista sopivan junttia, yksinkertaista huumoria juntille, yksinkertaiselle ihmiselle eli minulle, Lavikainen toteaa.

Sketsihahmojen luominen on uudella Putous-kaudella mahdollista myös kotona. Putous Junior on Putouksen ohjelmaosuus, joka tuo kotisohvien lapsihahmot mukaan ohjelman nettiin – ja jopa suoraan lähetykseen!

Löydät Putous Juniorin osallistumisohjeet osoitteesta mtv.fi/putousjunior.

Katsomo-video ei ole saatavilla


Putous starttaa MTV3-kanavalla lauantaina 20. tammikuuta!

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.