Ensimmäiset kuvat uusista Putous-hahmoista paljastettiin – vain MTV.fi:ssä!

Supersuosittu Putous palaa lauantaina 20.1. televisioruutuihin ja sitä myötä myös uudet sketsihahmot esitellään pian suurelle yleisölle!

Lauantaina 20.1. on suuri päivä, kun Putouksen yhdeksäs tuotantokausi starttaa ja uutuuttaan kiiltelevät sketsihahmot esitellään yleisölle. MTV.fi sai käsiinsä jo etukäteen jokaisesta uudesta sketsihahmosta yhden salaperäisen kuvan.

Uusina näyttelijöinä Putouksen lavalle nousevat tänä vuonna Alina TomnikovPihla Penttinen ja Kiti Kokkonen. Juontajana jatkaa Roope Salminen ja kokoonpanossa nähdään myös niin ikään viime kaudelta tutut Ernest LawsonPilvi Hämäläinen, Timo Lavikainen sekä Mikko Penttilä.

Näyttelijöiden loihtimat toinen toistaan hulvattomammat hahmot tulevat takuulla koettelemaan katsojien naurulihaksia taas kerran suorien Putous-lähetysten suosikiksi nousseessa sketsihahmokilpailussa. Osaatko tehdä näiden kuvien perusteella päätelmiä tulevista hahmoista?

Sketsihahmojen luominen on uudella Putous-kaudella mahdollista myös kotona. Putous Junior on Putouksen ohjelmaosuus, joka tuo kotisohvien lapsihahmot mukaan ohjelman nettiin – ja jopa suoraan lähetykseen!

Löydät Putous Juniorin osallistumisohjeet osoitteesta mtv.fi/putousjunior.

Putous starttaa MTV3-kanavalla lauantaina 20. tammikuuta klo 19:30!

Lue myös:

    Uusimmat