Putouksen Kari Ketonen: Epätoivon hetkiä tulee päivittäin

Putousta tähdittävä Kari Ketonen valmistautuu lauantain ensimmäiseen suoraan lähetykseen.

Kari Ketonen on yksi lauantaina ruudut valloittavan uudistuneen Putouksen tähdistä. Kokenut näyttelijä suhtautuu tulevaan rennosti, vaikka jännitystäkin on jo ilmassa.

– Asiat valmistuvat ja suunnitelmat täsmentyvät. Paljon on vielä uuttakin opittavaa sen suhteen, kuka menee mistäkin ovesta ja missä kamerat liikkuvat. Epätoivon hetkiä tulee noin 14 kertaa päivässä – ihan kaikista asioista, Ketonen naurahtaa Putous-treeneissä vierailleelle MTV.fille.

Koska näyttelijänuraa on takana jo monta vuotta, pahimman jännityksen ajat ovat Ketosella jo takana. Täysin immuuni hänkään ei kuitenkaan suoran lähetyksen tuomalle kutkutukselle ole.

– Yritän suunnata jännityksen aina johonkin toimintaan, kuten kirjoittamiseen tai harjoitteluun. En jää istuskelemaan sen tunteen kanssa, vaikka lauantaina varmaan tuntuukin siltä kuin olisi myrkkyä niellyt! Sen olon kanssa pitää vain yrittää olla, sitä ei saa lähteä pakoon. Tekemistä on onneksi niin paljon, ettei tässä paljon ehdi murehtia. 

Huipussaan jännitys on juuri ennen lavalle astumista.

– Joskus höpöttelen, joskus taas huolestun pikkuasioista tai en saa henkeä – mutta ihminenhän elää oikein hyvin kolmekin minuuttia ilman happea, mies heittää.

Vaikka esiintyminen on kaikille Putous-tähdille tuttua, uusia elementtejä asetelmassa riittää jokaiselle. Ketonen on kuitenkin huomannut ilmapiirin tasaantuneen silminnähden harjoitusten edetessä.

– Kaikki ovat alusta asti olleet tosi latautuneita, mutta nyt siihen lataukseen aletaan tottua. Kaikki ovat muutenkin alkaneet suhtautua toisiinsa paljon rennommin, ja meillä on ollut hauskaa yhdessä. Täällä on tosi paljon hauskoja ihmisiä!

Putous MTV3-kanavalla lauantaina 11.10. kello 19.30!

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja