Onko hän Putinin kolmas tytär? "Vladimirin lapsi" piilotti IG-tilinsä sodan alettua – Marian ja Katerinan olinpaikasta vihjeitä kartassa

Onko hän Putinin kolmas tytär?"Vladimirin lapsi"piilotti IG-tilinsä sodan alettua - Marian ja Katerinan olinpaikasta vihjeitä kartassa 3:47
2–7 lasta kolmen naisen kanssa? Tässä on presidentti Putinin huhuttu lapsikatras.

Putinin tyttärillä on paljon yhteyksiä Eurooppaan. Mutta missä on presidentin väitetty tyttöystävä ja kuka on mahdollinen kolmas salattu tytär?

Yhdysvaltalaislehti Wall Street Journal kertoi keskiviikkona, että Venäjän presidentti Vladimir Putinin tyttäret ovat joutumassa monen muun venäläisen tavoin ulkomaiden asettamien pakotteiden piiriin. 

Pakotteilla tarkoitetaan taloudellisen tai kaupallisen yhteistyön sekä esimerkiksi liikenne- ja viestintäyhteyksien tai diplomaattisten suhteiden rajoittamista tai keskeyttämistä tiettyjen ihmisten kanssa.

Putinilla on varmuudella kaksi tytärtä Aeroflotin entisen lentoemännän Lyudmila Putinan kanssa. He ovat 35-vuotias Katerina Tikhonova (käytti ennen nimeä  Yekaterina Putina) sekä 37-vuotias Maria Vorontsova (käytti ennen nimeä Maria Putina).

Ex-puoliso Lyudmila Putina matkusti Putinin kanssa virkamatkoilla äärimmäisen harvoin. Presidentti erosi pitkäaikaisesta vaimostaan vuonna 2013.

Kahden tyttären lisäksi on spekuloitu, että Putinilla olisi mahdollisesti enemmänkin lapsia kahden eri naisen kanssa. Yksi heistä on 18-vuotias Luiza Rozova, joka elää suljetun Instagram-tilinsä perusteella todellista luksuselämää.

On myös arvioitu, että Putin pitää huhuttua rakastajaansa ja parin useita . Villeimmät huhut kertovat, että Putinilla olisi entisen huippuvoimistelija Alina Kabajevin kanssa jopa neljä lasta.

Mutta missä Putinin tyttäret vaikuttavat, ja mitä he oikein tekevät? MTV Uutiset kasasi yläpuolelta löytyvälle videolle tiedot Putinin tyttäristä.

Lue myös:

    Uusimmat