Puolukoiden kirpeys ja marengin makeus ovat parhaimmillaan yhdessä.
Kauramurotaikina sopii hyvin yhteen puolukoiden kanssa, mutta voit käyttää myös valmista Pyöreää Piirakkataikinaa tai leipoa piirakkapohjan itse
1 pkt Myllyn Paras Kauramurotaikinaa (400 g) tai
valmista taikina itse (ohje alla)
100 g voita tai margariinia
1 dl sokeria
3 kananmunan keltuaista
1½ dl Myllyn Paras Pikakaura+Kuitu Hiutaleita
1 dl Myllyn Paras Erikoisvehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
Päälle:
3 dl puolukoita
1 dl sokeria
3 valkuaista
Kauramurotaikinasta:
Ota Kauramurotaikina sulamaan levyt erilleen. Taputtele sulanut taikina piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.
Tai valmista oma taikina:
Vatkaa pehmeä rasva ja sokeri vaahdoksi, lisää keltuaiset vatkaten vaahtoon. Sekoita leivinjauhe vehnäjauhoihin ja lisää jauhot ja hiutaleet taikinaan. Levitä taikina voidellulle piirakkavuoalle.
