Mainos

Puolueen jättänyt ryhmä ja perussuomalaisten puoluehallitus koolla tänään, uuteen ryhmään ei ole tullut lisää jäsenhakemuksia

Perussuomalaisista loikanneiden muodostama Uusi vaihtoehto -eduskuntaryhmä kokoustaa taas tänään.

Uusi vaihtoehto -eduskuntaryhmään ei ole tullut uusia jäsenhakemuksia. Ryhmään kuuluvat nyt ne 20 kansanedustajaa, jotka olivat tiistaina perustamassa ryhmää.

Uusi vaihtoehto -ryhmä pitää tänään puoliltapäivin ylimääräisen kokouksen. Asialistalla on muun muassa talousasioita ja päätös ryhmäkansliasta, viestitti eduskuntaryhmän puheenjohtaja Simon Elo.

Myös perussuomalaisten puoluehallitus kokoontuu tänään. Siellä käsiteltäneen loikanneiden jatkoa puolueessa ja päätettäneen puolueen eduskuntaryhmästä.

Perussuomalaisten entinen puheenjohtaja Timo Soini (uv.) ei eilen tyrmännyt ajatusta, että perussuomalaisten puoluehallitus siirtyisikin perussuomalaisten eduskuntaryhmästä irtautuneen Uusi vaihtoehto -ryhmän taakse.

– Olen vetänyt puoluehallituksen kokouksia 20 vuotta. Tiedän, että siellä on monta rehellistä ihmistä, Soini muotoili eilisessä pressitilaisuudessa EU:n arktisen foorumin yhteydessä.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.