Puolialastomat komistukset jakoivat eroneuvoja Australiassa, katso

Komeat miehet pienissä punaisissa uimapöksyissä kadulla – onko tämä kaikkien aikojen nerokkain mainoskampanja?

Australialainen puhelinoperaattori Virgin Mobile keksi näppärän mainoskampanjan haaliakseen uusia asiakkaita: otetaan ryhmä komeita ja lihaksikkaita australialaismiehiä, annetaan heille miehuuden peitoksi pelkät punaiset pikkuiset uimapöksyt ja pistetään heidät kadulle mainostamaan tuotetta romanssineuvojen varjolla.

Silmiä hivelevä Break-Up Boys -ryhmä jakeli eroneuvoja ja suklaata Sydneyn kaduilla ystävänpäivän jälkihumussa. Ohjeissa annettiin vinkkejä, kuinka erota kivuttomasti nykyisestä puhelinpalveluntarjoajasta.

– Ethän pysyisi ihmissuhteessa, jossa olet onneton? Miksi sitten pysyt operaattorisi asiakkaana, kun he eivät kohtele sinua oikein. Jos olet tyytymätön nykyiseen palveluntarjoajaasi, meidän mielestämme sinun pitäisi pystyä sanomaan, että se on ohi nyt, Virgin Mobilen markkinointiosaston johtaja Dan Woodall sutkautti.

Operaattorin tutkimusten mukaan naisten on vaikeampi erota palveluntarjoajastaan, joten 20 komean miehen ryhmä oli varta vasten Sydneyn kaduilla muistuttamassa, että nainen ansaitsee vain parasta.

MTV3/Helmi

Lähde ja kuvat: Splash

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja