Mainos

Punatukkainen Marja-Liisa katosi 1,5 viikkoa sitten Turussa – Tytär Ilona pelkää äitinsä puolesta: "Tulee tunne, että jotain on sattunut"

Ilona Kunnas kertoo, että hänen 58-vuotias äitinsä katosi noin 1,5 viikkoa sitten Turun Pernossa. Katoamisyön jälkeen äidistä ei ole tehty yhtään havaintoa.

Marja-Liisa, 58, katosi Turun Pernossa 5. elokuuta lauantain ja sunnuntain välisenä yönä. Viimeisen havainnon kadonneesta teki miesystävä, joka vielä yöllä herätessään näki Marja-Liisan nukkuvan vieressään, tytär kertaa katoamista edeltäneitä tapahtumia MTV Uutisille.

– Aamulla äiti oli kadonnut. Hänen puhelimensa, laukkunsa ja lompakkonsa olivat kuitenkin yhä asunnolla, jossa he olivat nukkuneet.

Marja-Liisan tytär Ilona ja hänen veljensä saivat tietää katoamisesta miesystävän kautta. Miesystävä teki myös naisesta katoamisilmoituksen poliisille.

"Tulee tunne, että jotain on sattunut"

Ilonan mukaan hänen äitinsä on noin 165 senttimetriä pitkä, punatukkainen ja hänen olkapäissään on suuret perhostatuoinnit. Tyttären mukaan äiti on nykyisin myös huomattavasti hoikempi kuin kuvissa, jotka ovat lähes kymmenen vuotta vanhoja.

Äitiään hän kuvailee pirteäksi persoonaksi.

– Hän on eläväisen oloinen ja juttelee mielellään muille. Äiti puhuu itä-suomalaisella murteella.

Sittemmin sisarukset ovat jakaneet myös äidin kuvaa ja tuntomerkkejä Facebookissa, jotta kadonneesta saataisiin jotain vihiä.

– Veljelleni on tullut muutama vihje, mutta ei mitään varma tai varteenotettavaa. Tulee tunne, että jotain on sattunut.

Vapaaehtoiset auttaneet etsinnöissä

Ilona kertoo saaneensa paikallisilta turkulaisilta yhteydenottoja ja etsintäapua.

– Vapaaehtoiset henkilöt ovat käyneet etsimässä äitiä alueelta. Lisäksi etsijäkoiria kouluttava henkilö on käynyt alueella, mutta kukaan ei ole saanut mitään johtolankoja äidin katoamisesta.

– Paikalliset ovat myös kertoneet, että Perno on aluetta, jossa on rakennustyömaata ja meri lähellä, Ilona kertaa mahdollisia vaaranpaikkoja alueella. 

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja