Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Julkaisupäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta ja kehitys
  • Jaakko Hietanen
    Head of Digital Development
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • Makuja
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
MTV Uutiset on sitoutunut noudattamaan Journalistin ohjeita
  • Julkisen sanan neuvosto (JSN)
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota

Punaisilla laivoilla Välimeriteema maaliskuussa!

Kuva: Vikingline
Kuva: VikinglineKuva: Vikingline
Julkaistu 07.03.2003 14:01

Maaliskuussa Viking Line tarjoaa ruokaa ja viinejä Välimeren maista. Viking Line tekee teeman merkeissä yhteistyötä kolmen viinintuottajan kanssa, jotka ovat Miguel Torres Espanjan Kataloniasta, Michel Laroche Languedocista Etelä-Ranskasta ja Feudi di San Gregorio Italiasta Campanian viiniseudulta. - Jokainen Välimeren ruokalista sisältää viinisuositukset. Viking Linen viiniraati on valinnut kuhunkin ruokaan sopivat viinit, kertoo varustamon ravintolapäällikkö Jan Weckström.

Pubeissa tarjotaan tapaksia. Joka laivalla on Sardiniasta kotoisin oleva italialainen kokkivieras, joka laatinut oman Ship's Specialmenyyn keittiömestarin Paolo Milanin johdolla. Kokkivieraiden ruokalistat ovat erilaisia, mutta kaikkiin kuuluu antipasti (alkuruoat), primi piatti (väliruoat) secondi piatti (lämminruoat) ja dolchi (jälkiruoat).

Laivojen arkadien varsilla on näyttely, jossa on esillä kuvia Michel Larochen viinitilalta teemalla "Le vin est une art". Näissä tiloissa järjestetään myös viininmaistajaiset yhteistyökumppanien viinitarhojen yhdeksästä eri viinistä.

Lisää aiheesta:

Tämän helpommaksi ei valkosipulin kuoriminen enää voi mennäGoogle julkaisi vuoden trendit – pyysimme kansalaisia paljastamaan oman hakuhistoriansaOletko "väsynyt tyttö"? Näin trendimeikki syntyySuomalaisten ruokailutavat syynissä: Joka neljäs syö sohvallaMiau-1 alkaa: Kissojen "Ozempic" voi olla pian tottaNäin elatustuen ja elatusavun määrät muuttuvat vuonna 2026
Lifestyle

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle
  • 18:59
    Ruokaniksit

    Tämän helpommaksi ei valkosipulin kuoriminen enää voi mennä

  • 16:59
    Google

    Google julkaisi vuoden trendit – pyysimme kansalaisia paljastamaan oman hakuhistoriansa

  • 16:52
    Meikit

    Oletko "väsynyt tyttö"? Näin trendimeikki syntyy

  • 14:15
    Ruoka

    Suomalaisten ruokailutavat syynissä: Joka neljäs syö sohvalla

  • 13:31
    Kissat

    Miau-1 alkaa: Kissojen "Ozempic" voi olla pian totta