Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota

Punaisilla laivoilla Välimeriteema maaliskuussa!

Kuva: Vikingline
Kuva: VikinglineKuva: Vikingline
Julkaistu 07.03.2003 14:01

Maaliskuussa Viking Line tarjoaa ruokaa ja viinejä Välimeren maista. Viking Line tekee teeman merkeissä yhteistyötä kolmen viinintuottajan kanssa, jotka ovat Miguel Torres Espanjan Kataloniasta, Michel Laroche Languedocista Etelä-Ranskasta ja Feudi di San Gregorio Italiasta Campanian viiniseudulta. - Jokainen Välimeren ruokalista sisältää viinisuositukset. Viking Linen viiniraati on valinnut kuhunkin ruokaan sopivat viinit, kertoo varustamon ravintolapäällikkö Jan Weckström.

Pubeissa tarjotaan tapaksia. Joka laivalla on Sardiniasta kotoisin oleva italialainen kokkivieras, joka laatinut oman Ship's Specialmenyyn keittiömestarin Paolo Milanin johdolla. Kokkivieraiden ruokalistat ovat erilaisia, mutta kaikkiin kuuluu antipasti (alkuruoat), primi piatti (väliruoat) secondi piatti (lämminruoat) ja dolchi (jälkiruoat).

Laivojen arkadien varsilla on näyttely, jossa on esillä kuvia Michel Larochen viinitilalta teemalla "Le vin est une art". Näissä tiloissa järjestetään myös viininmaistajaiset yhteistyökumppanien viinitarhojen yhdeksästä eri viinistä.

Lisää aiheesta:

Älä pese käsiäsi heti, kun olet levittänyt kipugeeliä – "Suurin virhe on, jos..."
Tästä terveysseikasta matkailijoiden olisi hyvä olla tietoinen: "Kukaan ei tiedä kantavansa sitä"
Syötkö tarpeeksi terveellisesti? Tarkista ravitsemusterapeutin listasta
Tämä on sähköautojen "Akilleen kantapää" talvisin – "Tulee aika monelle yllätyksenä"
Kuinka paljon on yksi annos pastaa? Näin mittaat!
Romutuspalkkio uuden auton hankintaan? Laki astuu voimaan vuoden alusta
Lifestyle

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle
  • 12:37
    Lääkkeet

    Älä pese käsiäsi heti, kun olet levittänyt kipugeeliä – "Suurin virhe on, jos..."

  • 09:39
    Lääketiede

    Tästä terveysseikasta matkailijoiden olisi hyvä olla tietoinen: "Kukaan ei tiedä kantavansa sitä"

  • 06:55
    Ravitsemus

    Syötkö tarpeeksi terveellisesti? Tarkista ravitsemusterapeutin listasta

  • Eilen18:58
    Sähköautot

    Tämä on sähköautojen "Akilleen kantapää" talvisin – "Tulee aika monelle yllätyksenä"

  • Eilen16:15
    Pasta

    Kuinka paljon on yksi annos pastaa? Näin mittaat!