Mainos

Punaisilla laivoilla Välimeriteema maaliskuussa!

Maaliskuussa Viking Line tarjoaa ruokaa ja viinejä Välimeren maista. Viking Line tekee teeman merkeissä yhteistyötä kolmen viinintuottajan kanssa, jotka ovat Miguel Torres Espanjan Kataloniasta, Michel Laroche Languedocista Etelä-Ranskasta ja Feudi di San Gregorio Italiasta Campanian viiniseudulta. - Jokainen Välimeren ruokalista sisältää viinisuositukset. Viking Linen viiniraati on valinnut kuhunkin ruokaan sopivat viinit, kertoo varustamon ravintolapäällikkö Jan Weckström.

Pubeissa tarjotaan tapaksia. Joka laivalla on Sardiniasta kotoisin oleva italialainen kokkivieras, joka laatinut oman Ship's Specialmenyyn keittiömestarin Paolo Milanin johdolla. Kokkivieraiden ruokalistat ovat erilaisia, mutta kaikkiin kuuluu antipasti (alkuruoat), primi piatti (väliruoat) secondi piatti (lämminruoat) ja dolchi (jälkiruoat).

Laivojen arkadien varsilla on näyttely, jossa on esillä kuvia Michel Larochen viinitilalta teemalla "Le vin est une art". Näissä tiloissa järjestetään myös viininmaistajaiset yhteistyökumppanien viinitarhojen yhdeksästä eri viinistä.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.