Pukuloistoa Nälkäpeli -elokuvan ensi-illassa – kuka onnistui, kuka ei?

Tähdet näyttäytyivät tyylikkäinä uuden Nälkäpeli-elokuvan ensi-illassa Lontoossa.

Juhlapukeutumisessa ovat muotia paljaat olkapäät, avonaiset selät ja syvät halkiot. Näitä nähtiin myös uuden Nälkäpeli – Matkijanärhi -elokuvan ensi-illassa Lontoossa. Katso parhaat ja pahimmat tyylinäytteet punaiselta matolta!

Elokuvan päätähti Jennifer Lawrence edusti valkoisessa Diorin luomuksessa. Sievä, naisellinen look huokui 1950-luvun henkeä.

Huomion varasti silti Elie Saabin couture-luomukseen pukeutunut Elizabeth Banks. Näyttävän mekon kaunis materiaali sopi tähdelle loistavasti, mutta selän laahus sai kaunottaren näyttämään todellista runsaammalta.

Jena Malonen keltainen mekko oli illan iloisimpia ja kirkas väri raikas poikkeus synkässä juhlapukeutumisessa. Hihat kuitenkin tuppasivat valahtamaan paikoiltaan.

Malli Daisy Lowe edusti uhkeana mustassa, olkapäiltä laskeutuvassa mekossa. Hänelläkin tosin oli vaikeuksia valuvan yläosan kanssa.

Aina yhtä elegantti Julianne Moore näytti mallia nuoremmille kollegoilleen. Viisikymppinen Moore oli illan tyylikkäimpiä.

Samaa ei voi sanoa Natalie Dormerista. Mustaa satiinia, sähkönsinistä sifonkia, halkioita ja kimallusta yhdistäneessä puvussa sekoittuivat turhan monet erilaiset elementit.

Smokki voi olla naisellakin seksikäs juhlavaate. Laulajatar Lorden housupuku ei kuitenkaan imartele nuorta naista ja saa hänet näyttämään paksulta.

Lue myös:

    Uusimmat