Mainos

Puhtautta ja kosteutta

Seksiväline on pitkäikäinen kumppani yhteisiin ja yksityisiin leikkeihin, kunhan muistat puhdistaa sen huolellisesti jokaisen käytön jälkeen.

Seksivälineiden hyvä hygienia vähentää tulehduksia ja ihon ärsytystä. Helmi-kaupan puhdistusaine Invit Class Hygiene on desinfioiva ja tappaa ainakin 99% tavallisimmista bakteereista. Sitä voi turvallisesti käyttää myös iholla.

Makuukammarin kosteat leikit

Saatat tarvita myös lisäkosteutta. Kosteus pitää seksin miellyttävänä ja tulehdusriskin loitolla. Lue lisää täältä.

Helmi-kaupan liukastusvoiteet:

Aqua Glide-liukastusvoide on turvallinen, vesipohjainen ja pitkään liukuominaisuutensa säilyttävä tuote. Tuote sopii käytettäväksi kondomin kanssa. Aqua Glide ei tahraa, on mauton ja tuoksuton sekä kliinisesti testattu.

Invit S.L.I.P Body Glide on täyteläinen liukaste hierontaan ja intiimialueille. Kun haluat voiteen, joka pysyy pitkään, mutta ei tahmaa, mauton ja hajuton Invit S.L.I.P sopii leikkeihisi hyvin.

Invit S.L.I.P Toy Glide sopii käytettäväksi erityisesti erotiikkavälineiden kanssa. Elintarviketeollisuuden kanssa kehitetty liukaste on myös kondomi- ja latexturvallinen.

Vai tekeekö mielesi eroottista hierontaa? Invit S.L.I.P Woman Glide on makuuhuoneleikkien aatelia. Tuote sopii myös intiimialueille.

Fun Factoryn Toyfluid lisäkosteuttaa tehokkaasti. Vesipohjaisena se on turvallinen käyttää myös kondomin kanssa.

Makuliukuvoide eroottisiin leikkeihin

Lisäjännitystä makuuhuoneeseen saat lämmittävien makuliukuvoiteiden avulla. Makuliukuvoide sopii käytettäväksi niin hieronnassa kuin liukasteena, esimerkiksi yhdynnässä. Liukuvoiteissa on neljä eri makuvaihtoehtoa ja ne on valmistettu elintarviketeollisuuden hyväksymistä raaka-aineista.

Poista ihokarvasi ilman kutinaa ja punoitusta

Karvojen poistaminen voi aiheuttaa iholle kutinaa ja punoitusta. Sheivaamisen, vahaamisen ja epiloinnin jälkeen on hyvä käyttää tuotetta, joka rauhoittaa ärtynyttä ihoa ja tappaa bakteereja. Helmi-kaupan Nature Body sarjan uutuutta Bikini Lineä voidaan käyttää koko vartalon alueelle, myös intiimialueille. Tuotetta sivellään iholle ohut kerros karvojen poiston jälkeen. Bikini Line desinfioi ihon sekä tekee ihosta sileän ja pehmeän. Bikini Line sopii myös hyönteisten piston aiheuttamaan punoitukseen ja kutinaan.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.