NETTILIVE: Pudonnut tähtitanssija purki pettymystään - tässäkö syy lähtöpasseihin?

Tähtitansseista pudonnut pari purki tuntojaan netin livelähetyksessä tanssikisan kulisseista. Pohdinnassa oli muun muassa syy aikaisiin lähtöpasseihin kisasta.

Tanssii Tähtien Kanssa -kilpailusta ensimmäisenä kotimatkalle marssitettiin Sinikka Sokka tanssiopettajansa Topi Viermaan kanssa. Tähtipari vieraili heti televisiokameroiden sammuttua haastattelussa netissä livenä nähdyssä erikoishaastattelussa.

Sinikka myönsi suoraan, että lähtöpassit kisasta ottivat häntä päähän.

– Kyllä mä olen kauhean pettynyt. Sitä on vaikea kuvailla. Minulla olisi ollut niin paljon kerrottavaa vielä tanssin kautta. Minulla on ikääkin jo sen verran, että olisi ollut ihanaa olla tässä mukana jo oman kunnonkin takia, Sinikka harmitteli tanssikisan kulisseissa.

Kaksikon mielestä itse esityksessä ei mikään varsinaisesti mennyt pieleen, joten siinä määrin pudotus kisasta tuli hieman yllätyksenä.

– Meillä on takana kaksi todella hyvää tanssisuoritusta, joista molemmille jäi hyvä fiilis. Kaikkemme teimme ja lujaa treenasimme, tanssinopettajana toimiva Topi kommentoi.

Netin livelähetyksessä Sinikka pohti myös mahdollisia syitä siihen, miksi heidän tanssitaival saattoi päättyä näin aikaisessa vaiheessa.

– Tämän ikäisenä ihmisenä sanoisin, että se on jännittävää, kuinka iso vaikutus nykyään sosiaalisella medialla on. Se on tietysti ihan oikein eikä tässä tarvitse mitään selityksiä ruveta keksimään. Luulen kuitenkin, että minun ikäiset ihmiset eivät ehkä hiffaa, että siellä SoMessakin voi tykätä. Sillä on niin suuri merkitys, hän ruoti.

Tähtipari totesi nollaavansa tanssipettymyksen rauhoittumalla illan päätteeksi läheistensä seuraan.

– Lähden nyt tapaamaan perhettäni ja saamaan silitystä päähän. Harmillista jättää, tämä fantastinen työryhmä. Tulemme sitten katsomaan esityksiä, kun suurin pettymys on ohi, Sinikka huokaisi.

Netin suora erikoislähetys tanssikulisseista nähdään aina sunnuntaisin klo 21.00-21.10 osoitteessa mtv.fi/tanssiitahtienkanssa.

Tanssii Tähtien Kanssa sunnuntaisin klo 19.10 MTV3-kanavalla.

Lue myös:

    Uusimmat