Prismoihin osuva lakko jakaa asiakkaiden mielipiteet – "Onhan se kova paikka"

PAM uhkaa sulkea Suomen Prismat kahdeksi päiväksi – kysyimme kansalta mielipidettä lakosta 5:53
Katso MTV Uutiset Liven lähetyksestä, miten Sellon Prismassa lakonuhka otettiin vastaan!

Palvelualojen ammattiliitto PAM uhkaa järjestää viikolla 8 kaupan ja kiinteistöpalvelun alalla lakon, joka esimerkiksi sulkisi kaikki Suomen Prisma-tavaratalot kahdeksi päiväksi. Lakko koskisi liiton mukaan lähes 50  000:ta työntekijää.

Lakko alkaisi S-ryhmän logistiikka- ja kuljetusyrityksessä Inex Partnersilla tiistaina 18. helmikuuta, ja se päättyisi siellä perjantaina 21.2. klo 24. Tämän myötä lakon piirissä olisivat S-ryhmän logistiikkakeskukset Sipoossa ja Keravalla. Prismat olisivat kiinni torstaista 20.2. kello 6 alkaen perjantain loppuun saakka.

Lisäksi viikolla 8 alkavat myös kiinteistöpalvelualan lakot Lapissa, Kainuussa, Keski-Suomessa ja Pohjanmaan maakunnissa.

"Onhan se kova paikka"

Lakonuhka jakoi Espoon kauppakeskuksessa sijaitsevassa Prismassa asioineiden asiakkaiden mielipiteitä.

– En usko, että kahden päivän lakko lopulta hirveästi ihmisten elämään vaikuttaa. Jos Prismat ovat kaksi päivää kiinni, niin itse käyn vieressä Citymarketissa, totesi Leevi Limnell.

Osa sen sijaan tunnustautui uskolliseksi S-ryhmäläiseksi ja kertoi tekevänsä ruokaostoksensa ensi sijassa Prismassa.

– Onhan kova paikka, koska Prismassa suurin piirtein aina asioidaan. Ehkä ostan jotain varastoon ja asioin tarvittaessa jossain muussa liikkessä, sanoi Riikka Ruokamäki.

Lue myös:

    Uusimmat