Prinssi William kutsui kodittoman tytön kuninkaallisiin häihin

20-vuotias kodittomanakin elänyt Shozna pääsee osallistumaan kuninkaallisiin häihin. Prinssi William kutsui hänet paikalle henkilökohtaisesti!

Prinssi William on kutsunut hääjuhliinsa kodittoman naisen. Shozna -nimisen naisen tarina kosketti prinssiä.

Shozna sai vuonna 2009 vakavan aivoinfarktin, ja menetti sen jälkeen kotinsa. Centrepoint -järjestö pelasti hänet, ja Shozna osallistuukin juhliin järjestön johtajan Seyi Obakinin kanssa.

– Prinssi William kutsui Shoznan henkilökohtaisesti, koska tämän tarina kosketti häntä. Meillä on kunnia edustaa Centrepointia prinssin häissä, ja olen varma, että kokemus elää mukanamme ikuisesti, Obakin sanoo.

20-vuotias Shozna kertoo odottavansa innolla hääjuhlia, kertoo digitalspy.co.uk.

– Minua jännittää todella paljon. Kate tuntuu syntyneen prinsessaksi, ja uskon, että hän näyttää häissä perinteiseltä ja elegantilta. En voi uskoa, että (Victoria ja David) Beckham, Elton John aviomiehineen, prinssi Harry ja kaikki morsiusneidot ovat siellä, Shozna pohtii.

– Haluaisin sanoa prinssi Williamille "onnea, kiitos että kutsuit minut. Ja kiitos että saat ihmiset tuntemaan, että he ovat osa maailmaa eivätkä aivan yksin".

Häistä tulee myös Shoznalle prinsessapäivä, sillä hänelle on lahjoitettu tilaisuutta varten 500 punnan arvoinen iltapuku.

MTV3/Helmi

Lähde: Digitalspy.co.uk

Kuva: Getty Images

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja