Prinssi William ja herttuatar Catherine kiittivät juhlakansaa – kiitoskirjoituksessa hauska yksityiskohta

Prinssi William ja herttuatar Catherine kiittivät kuningattaren juhlaviikonlopusta.

Prinssi William ja herttuatar Catherine julkaisivat Instagramissa kiitokset taannoisista kuningattaren kunniaksi järjestetyistä juhlallisuuksista.

Kuningatar Elisabetin 70-vuotista valtakautta juhlistettiin Britanniassa suuresti pidennetyn viikonlopun ajan eri tilaisuuksilla ja katukarnevaaleilla.

– Mikä upea juhlaviikonloppu. On ollut hienoa nähdä, kuinka ihmiset ympäri maata ovat kokoontuneet yhteen perheidensä ja ystäviensä kanssa, kirjoitus alkaa.

– Kiitos kaikille, jotka tulivat osoittamaan kiitollisuuttaan kuningattarelle ja hänen 70 vuotta kestäneelle inspiroivalle johtajuudelleen. Toivomme, että viikonloppu on ollut ikimuistoinen, teksti jatkuu.

Kirjoitus loppuu hauskaan yksityiskohtaan.

– Meillä oli todella hauskaa…Erityisesti Louisilla.

Hauskan lopetuksen yhteyteen oli lisätty veikeä silmäemoji.

Pariskunta viittaa tilaisuuteen, jossa pikkuprinssi Louis, 4, ei malttanut pysyä tuolillaan, vaan ilveili ja hauskuutti juhlakansaa temppuilullaan.

Herttuatar Catherine seurasi tiiviisti kuopuksensa touhuja ja hänen nähtiin äidillisesti ojentavan pikkuprinssiä. Louis ei ottanut äitinsä sanomisia kuuleviin korviinsa vaan jatkoi ilakointia ja hurmasi tilaisuuden juhlavieraat hassuttelullaan.




Lue myös:

    Uusimmat