Prinssi Georgesta hellyttävä paljastus – pikkukuninkaallisella on silmää näyttävälle pukeutumistyylille

0:30
Katso videolta: näin prinssi George on kasvanut

Brittimuusikko Craig Davidin mukaan prinssi William teki hänelle kesällä paljastuksen esikoisensa prinssi Georgen mausta pukeutumisen suhteen.

Brittikuninkaalliset pukeutuvat tunnetusti hyvin muodollisesti – myös pikkukuninkaallisia myöten, jotka iästään huolimatta noudattavat pukeutumisessaan tiettyä etikettiä. Poikkeus tähän sääntöön ei ole prinssi Williamin ja prinsessa Catherinen esikoinen, 9-vuotias prinssi George.

Lähteet kuitenkin kertovat, että Georgella olisi silmää näyttävämmällekin tyylille. Kuningatar Elisabetin 70-vuotisen valtakauden platinajuhlassa aiemmin tänä vuonna esiintynyt brittilaulaja Craig David kertoi hiljattain tämän paljastuneen keskustelussa, jonka hän oli käynyt prinssi Williamin kanssa. 

– Prinssi William käveli luokseni ja sanoi: "poikani George hullaantui sinisestä paljettiasusta, joka sinulla oli ylläsi", David muisteli The Jonathan Ross Show'n haastattelussa. 

David kertoi vastanneensa Williamille olleensa iloinen tämän tapaamisesta sekä sen kuulemisesta, että George rakasti hänen asuaan. Muusikon esiintyminen nähtiin osana BBC:n platinajuhlaa, joka järjestettiin Buckinghamin palatsin edustalla. Kyseinen keskustelu Williamin ja Davidin välillä puolestaan tapahtui esityksen jälkeen Buckinghamin palatsissa. 

William ja George istuivat esityksen eturivissä ja George kuvattiin erittäin leveästi hymyilevänä katsoessaan Davidin laulamista ja tanssimista. 

Brittikuninkaallisille perinteiseen tyyliin George käytti ainoastaan shortseja, eikä pitkiä lahkeita siihen asti, että oli kahdeksanvuotias. Sittemmin virallisissa edustustilaisuuksissa prinssi on pukeutunut pitkälahkeisiin housuihin sekä puvuntakkeihin. 

Prinssi George on isänsä Williamin perässä toisena perimysjärjestyksessä kuningas Charlesin jälkeen.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja