Prinssi Daniel jähmettyi paikoilleen – kuninkaallista väriä suosittuun somehaasteeseen

Kruununprinsessan aviomies osallistui työpaikallaan mannekiinihaasteeseen.

Ruotsin kruununprinsessa Victorian aviomies prinssi Daniel osallistui tänään keskiviikkona Gen-Pep-hyväntekeväisyysjärjestön toimistolla sosiaalisessa mediassa kiertävään niin sanottuun mannekiinihaasteeseen.

Mannekiinihaaste, englanniksi Mannequin challenge, on videotempaus, jossa tarkoituksena on poseerata kuin mallinukke ja videoida tilanne musiikin soidessa taustalla.

Instagramissa julkaistulla videolla Daniel poseeraa paikoilleen jähmettyneenä useiden henkilöiden kanssa. Videolla nähdään on myös uransa lopettanut, useita arvokisamitaleita muun muassa pituushypyssä voittanut ruotsalainen yleisurheilutähti Carolina Klüft.

– Mukava tauko tuomarikokouksessa. Kokouksessa neuvotellaan siitä, ketkä tulevat olemaan ehdokkaat tämän vuoden Årets peppare -palkinnon saajaksi. Palkinto jaetaan 16. tammikuuta Ruotsin Urheilugaalassa, lukee postauksen yhteydessä ruotsiksi.

Kruununprinsessapari perusti Gen-Pep-organisaation viime kesänä. Järjestön tavoitteena on saada lapset ja nuoret pitämään huolta kunnostaan ja terveydestään. Teema on erityisen lähellä prinssi Danielin sydäntä.

Mannekiinihaasteeseen on osallistunut myös muun muassa USA:n presidentti Barack Obaman puoliso Michelle Obama.

Instagramista löytyy aihetunnisteella mannequinchallenge tällä hetkellä lähes 1,5 miljoonaa kuvapostausta.

Lue myös:

    Uusimmat