Prinssi Charlesin suloinen ele ihastuttaa – lähetti lentosuukon herttuatar Catherinelle

Brittikuninkaalliset kokoontuvat kiitosjumalanpalvelukseen ilman Elisabetia – huomio kiinnittyy nyt hovin kohujäseniin 11:19
Brittikuninkaalliset kokoontuivat platinajuhlaan ilman Elisabetia – huomio kiinnittyy nyt Harryyn ja Meghaniin

Prinssi Charlesin hellyttävä ele kiitosjumalanpalveluksessa tallentui kameroille. 

Kuninkaallinen perhe osallistui perjantaina 2. kesäkuuta St. Paulin katedraalissa kiitosjumalanpalvelukseen. 96-vuotias kuningatar Elisabet ei pystynyt osallistumaan tilaisuuteen huonovointisuutensa vuoksi. 

Kirkossa nähtiin huomaavainen ele, kun prinssi Charles ja hänen puolisonsa Camilla kohtasivat kirkossa prinssi Williamin ja herttuatar Catherinen. Prinssi Charles lähetti miniälleen lentosuukon. 

Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä.

Asiantuntijoiden mukaan Charles ja Catherine ovat aina tulleet moitteettomasti toimeen keskenään. 

Kehonkielen asiantuntijaJudi James on kommentoinut, että Charles ei kovinkaan usein näytä tunteitaan edustustilaisuuksissa. Sen sijaan Catherinen seurassa hän vaikuttaa rennolta ja onnelliselta. James on myös arvioinut, että Charles ja hänen poikansa William eivät ole kehonkielen perusteella erityisen läheisiä, mutta Catherinella on ollut positiivinen vaikutus heidän väleihinsä. 

Lehtitietojen mukaan prinssi Charles oli erityisen mieltynyt miniäänsä jo Williamin ja Catherinen seurusteluaikoina. Kun Catherinen ja Williamin kihlauksesta ilmoitettiin, Catherine kertoi, että Charles oli ollut "erittäin vieraanvarainen ja ystävällinen" häntä kohtaan. Tuleva kuningas itse taas kertoi olleensa innoissaan ja ilahtunut uutisesta. Catherine oli myös lähteiden mukaan suuri tuki Charlesille, kun hänen isänsä prinssi Philip menehtyi vuosi sitten huhtikuussa. 

Lähde: Mirror, GB News

Lue myös:

    Uusimmat