Mainos

Presidentti Niinistö liittyi pipokiekkoilijoiden ketjuun: "Mentiin moikkaamaan ja kysyttiin, että tuliks jäbä pelaamaan"

Alvar Wulff ja hänen pipokiekkokaverinsa olivat tapaninpäivänä pelailemassa Helsingissä Käpylän tekojäällä, kun koko lätkäporukka sai yllättyä iloisesti. Itse presidentti Sauli Niinistö liittyi peliin mukaan.

– Me oltiin siinä pelaamassa ihan tavallisesti ja sit me nähtiin Sauli vaihtoaitiossa ja mentiin morjestamaan. Me kysyttiin, et tuliks jäbä pelaamaan? Ja sit me mentiin pelaamaan sen kans, kertoo 10-vuotias Alvar Wulff iloisesti.

Niinistö tuli Alvarin mukaan aivan yksin kentälle. Presidentin mukana ei ollut puoliso Jenni Haukio saati pariskunnan lemmikkikoira Lennukaan.

– Varmasti turvamiehiä oli mukana jossakin, mutta eivät pojat niitä olleet huomanneet, Alvarin isä Kai Wulff selventää.

Wulffin mukaan Niinistö pelasi kaksi peliä ja istui vuorollaan vaihtoaitiossa kuten muutkin. Niinistö pelasi ensin Alvarin joukkueessa ja myöhemmin vastapuolen joukkueessä.

HIFK:n 06-syntyneiden joukkueessa pelaava Wulff ei muista Niinistön tehneen yhtään maalia. Hän kuvailee Niinistöä kuitenkin hyväksi ja erittäin aktiiviseksi pelinrakentajaksi.

– Niinistöllä oli myös kova liike, Alvar kehuu presidenttiä nauraen.

Alvarin isä Kai Wulff kertoo perheen olevan helsinkiläinen ja tietää, että Niinistö on aiempinakin vuosina käynyt pelaamassa samalla kentällä.

– Niinistöhän on kova pelaamaan kiekkoa, isä Kai tietää.

Presidentin vierailusta Käpylän luistelukentällä uutisoi ensimmäisenä Aamulehti.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.