PPR-Niina: Tämä on paras stailausvinkkini!

Pientä pintaremonttia palaa jälleen ruutuun! Mukaan joukkoon astuu aurinkoinen Niina Ahonen, joka stailaa asuntoja myyntikuntoon reippaalla otteella.

Pientä pintaremonttia -ohjelma palaa jälleen ruutuun ja tällä kertaa mukana on myös 33-vuotias äiti, vaimo, yrittäjä ja stailaaja Niina Ahonen.

Ohjelmassa Ahonen toimii ensisijaisesti asuntojen stailaajana, aikaisempina vuosina mukana on ollut pääasiassa sisustussuunnittelijoita.

– Sisustussuunnittelijan ja stailaajan eroja on monia, mutta ehkä tärkeimpinä ovat ripeämpi aikataulu ja se, että kodeista pyritään saamaan mahdollisimman hyvä hinta, ei niinkään katsota asukkaiden mieltymyksiä. Joskus asiakas on soittanut ja pyytänyt mukaan puolen vuoden mittaiseen suunnitteluprojektiin, mutta se ei ole stailaajan vaan sisustussuunnittelijan tehtävä, hän kertoo.

Suomalaisten kotien paras stailausvinkki on Ahosen mukaan valo ja sen lisääminen.

– Meille on jotenkin tyypillistä, että piilottelemme valolta ja pidämme huoneet hämärinä. Usein aloitamme stailauksen ylimääräisten verhojen karsimisella ja valon tuomisella sisään, Ahonen vinkkaa.

Stailaajan oma koti on hänen mukaansa todella kaunis ja syykin on selvä – se on vielä täysin tyhjillään!

– Muutimme vasta viisi päivää sitten, joten tällä hetkellä sisustus ei ole vielä aivan valmis, hän naurahtaa ja jatkaa: Värejä sinne ei ainakaan tule paljoakaan, koska työskentelen päivittäin värien kanssa.

Kestosuosikiksi muodostunut lifestyle-ohjelma Pientä pintaremonttiajatkaa myytävänä olevien asuntojen remontoimista ja stailausta uusin jaksoin elokuun lopussa. Uudistetulla ilmeellä starttaavan ohjelman ensimmäinen osa nähdään MTV3-kanavalla tiistaina 30.8. kello 20.00.

Hannele Järvelä/ MTV3

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja